Şekli GPX e benzeyen ucuz mouse önerisi

kalisyte

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
Selamlar

Bütçe: 2000 civarı (ama ne kadar ucuz o kadar iyi, detaylı açıklama devamında)

Kablosuz bir mouse bakıyorum. Piyasada Logitech G PRO X klonu olarak geçen pek çok mouse olduğunu gördüm. Geçmişteki mouselarımda yaşadığım problemleri göz önünde bulundurunca bu şekil aklıma yattı. MCHOSE A5 Ultra ve ATK Dragonfly A9 gibi mouselar dikkatimi çekti ama bu modeller özelinde ya renk yok, ya satan sitenin politikaları canımı sıktı, tamam gideyim alayım diyebileceğim bir mouse göremedim.

Ben fps oyun oynamıyorum. Mouse gelince bütün profillerde 2000-2500 dpi o an keyfime göre ayarlıyorum profil değişse bile ayarım kaçmasın diye, ışıklarını kapıyorum hayatıma devam ediyorum. Yani tek derdim fiziksel şekli ve kablosuz olması.

Mouseların boyutu da çok anlaşılmıyor. Aynı kasanın minyatürü gibi mouselar falan var Razer'da. O yüzden şekline bakıp bu modellere benzeyen bir tane almakta da tereddüt ettim. Amazon, Trendyol, Hepsiburada gibi alışılmış alışveriş sitelerinde bulabileceğim, bu kasalara yakın bir mouse önerebilir misiniz böyle bildiğiniz bir model var ise.

Performans beklentim çok yok daha uygun fiyatlı olursa bu modellerde o yüzden baya iyime gelir çünkü utanarak söylüyorum ama yeni mouse alma nedenim öncekini parçalamış olmam.

Ekler

• gpx.webp
    gpx.webp
    9.4 KB · Hit: 5
  • mchose-a5-ultra-black-8k-hz-kablosuz-simetrik-gaming-mouse-a5-7a-3.webp
    mchose-a5-ultra-black-8k-hz-kablosuz-simetrik-gaming-mouse-a5-7a-3.webp
    18.3 KB · Hit: 5
Son düzenleme:
Stoklara gelmesini bekle veya wraith'den al. Kendim de kullanıyorum, bir kere masamdan düştü ve şu anlık bir şey yok. İnşallah bir şey olmaz. Sensör de 3950 ve 8K Dongle yanında geliyor zaten, şarjı baya uzun gidiyor. Bağlantı sorunu yaşamadım. GPX' e baya benziyor shape olarak al karşılaştırması: https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=scyrox-v6-vs.-logitech-g-pro-x-superlight
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de switchleri omron optik switch olduğu için double click yok ve şu an piyasadaki en iyi switch olabilir. MCU olarak ise çoğu 8K Mouse'un kullandığı Nordic 52840 var. Yazılımı da web yazılım

Stoklara gelmesini bekle veya wraith'den al. Kendim de kullanıyorum, bir kere masamdan düştü ve şu anlık bir şey yok. İnşallah bir şey olmaz. Sensör de 3950 ve 8K Dongle yanında geliyor zaten, şarjı baya uzun gidiyor. Bağlantı sorunu yaşamadım. GPX' e baya benziyor shape olarak al karşılaştırması: https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=scyrox-v6-vs.-logitech-g-pro-x-superlight
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de switchleri omron optik switch olduğu için double click yok ve şu an piyasadaki en iyi switch olabilir. MCU olarak ise çoğu 8K Mouse'un kullandığı Nordic 52840 var. Yazılımı da web yazılım
Buralar zorlar ya dediğim gibi daha ucuz bile olsa olur bana. Bir performans beklentim yok. Ama detaylandırdım konuyu benim hatam eksik kalmış. Teşekkürler.

Geri