Neler Yeni

SPIDER-MAN 2 PLATİN KUPA REHBERİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mert Korkmaz
Selam arkadaşlar. Spider-man 2 için platin kupa videosu hazırladım. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sadece Evolved kupasını alamadım. "Defeat 100 enemies with Evolved Venom abilities" diyor. Videoda göremedim. Bu kupa için Miles Morales'in seçilmesi gerekiyor galiba. Artı olarak sadece hikaye içinde oynandığında alınabilecek bir kupa gibi gözüküyor. Martin Li ile baraber Peter Parker'in zihnine girdikleri zaman olan bölümde aldın aldın.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mert Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece Evolved kupasını alamadım. "Defeat 100 enemies with Evolved Venom abilities" diyor. Videoda göremedim. Bu kupa için Miles Morales'in seçilmesi gerekiyor galiba. Artı olarak sadece hikaye içinde oynandığında alınabilecek bir kupa gibi gözüküyor. Martin Li ile baraber Peter Parker'in zihnine girdikleri zaman olan bölümde aldın aldın.
hocam selamlar. mysteriumslara girerek kolayca yapabilirsin bu görevi. basit bir görev olduğu için videoda kısaca geçtim ( 4:36 dk ). Hikayeyi bitirdikten sonra aldım kupayı. Video başında da belirttiğim gibi kaçırabileceğiniz bir kupa yok oyunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,057,904
Üyeler
168,053
Son üye
djelle
Top Bottom