Neler Yeni

Spiderman No Way Home İlk Fragman Yayımlandı!

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Bu arada 2.filmin sonunda ne olmuştu spoiler olarak söyler misin? Zaman geçti unuttum filmi.
Mysterio peter tarafından vuruluyodu after credits de de mysterio nun adamı peter ın kimliğini haberlerde yayınlatıyo

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,340
İsim
Hakan
Şu fragman bana daha çok DC. Strange filmiymiş gibi geldi de, sırf Peter'a yardım etmek için pek çok zamana zarar verecek gibi ama eski düşmanları görmek de hoş olacak.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Dr.Strangeyi severim ve filmde çıkması beni sevindirdi hadi bakalım bekliyoruz

NespaY

80+ Silver
Farkettiniz mi bilmiyorum ama Dr Strange her zaman ciddi davranırdı ve böyle tehlikeli bir şeyi yapmaya kalkışmazdı peter ne kadar yalvarırsa yalvarsın ama neden hemen yaptı? Dr Strange ile ilgili bir şeyde olabilir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu arada 2.filmin sonunda ne olmuştu spoiler olarak söyler misin? Zaman geçti unuttum filmi.
Peter vurmuyor Mysterio'u aslında. Mysterio droneları örümcek adama doğru saldırtıyor ancak örümcek adamda kendini savunmak isterken yanlışlıkla dronelardan birini Mysterio'a doğru çeviriyor ve Mysterio gg oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Fragman hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Önceki filmleri nasıl buldunuz onu da konuşalım.

Bu strange niye böyle home sweet home takılıyor bu adam gerçeklik için bir dünya şey yaptı allahın örümceği gelip yardım isteyince hemen gerçekliği tehlikeye attı peterda delirmiş örümcek adam olarak liseye gidiyor inşallah güzelce bağlarlar olayları bu arada bence tobey ve andrew film sonu gözükecek sadece ayrıca doktor octopus nasıl tanıyor bizim peteri anlamış değilim

AirShadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Taylan Atay
Fragman hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Önceki filmleri nasıl buldunuz onu da konuşalım.

sıkı bir çr okuru olarak şunu soyluyorum homecomıng ve far from rezalettı spıderman fılmı bıle degıldı tasm 1 ve 2 şahaser di ztn raimi nin yonettıgı fılmın güzelligini konuşmaya gerek yok heralde. bu fılmı sırf doc oc ve william dafoe nin green goblını elctro deredevil tobey ve andrew için izliyorum tobey andrew ve deredevil in olcagını nerden bılıosun dıye sorarsıanaız set fotosu sızdı andrew ve tobey deredevil ise fragmanda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu strange niye böyle home sweet home takılıyor bu adam gerçeklik için bir dünya şey yaptı allahın örümceği gelip yardım isteyince hemen gerçekliği tehlikeye attı peterda delirmiş örümcek adam olarak liseye gidiyor inşallah güzelce bağlarlar olayları bu arada bence tobey ve andrew film sonu gözükecek sadece ayrıca doktor octopus nasıl tanıyor bizim peteri anlamış değilim
fılmın 2. yarsında gozukeceklerını dusunuyorum doc ıse onu tobey ın sm sıne dedı bence cunku mekanlar farklı

knk 2 3 yıllık fılmı nasıl unuttun ben 20 yıllık spıderman 1 bıle unutmadım .d

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Tam olarak ne zaman çıkacağı belli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
sıkı bir çr okuru olarak şunu soyluyorum homecomıng ve far from rezalettı spıderman fılmı bıle degıldı tasm 1 ve 2 şahaser di ztn raimi nin yonettıgı fılmın güzelligini konuşmaya gerek yok heralde. bu fılmı sırf doc oc ve william dafoe nin green goblını elctro deredevil tobey ve andrew için izliyorum tobey andrew ve deredevil in olcagını nerden bılıosun dıye sorarsıanaız set fotosu sızdı andrew ve tobey deredevil ise fragmanda var

fılmın 2. yarsında gozukeceklerını dusunuyorum doc ıse onu tobey ın sm sıne dedı bence cunku mekanlar farklı

knk 2 3 yıllık fılmı nasıl unuttun ben 20 yıllık spıderman 1 bıle unutmadım .d
Valla hocam filmin sonlarına doğru kola bitince beinm zihin de bitiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,978
Üyeler
163,751
Son üye
Leqy