Neler Yeni

Yardım Spiderman remastered fps drop stuttering

Kagusto

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kağan Ustaoğlu
Thermal Grizzly Hydronaut tavsiye ederim güzel bir temizlikten sonra uygulayıp soğutucuyu da dikkatli şekilde monte edersen iş biter iyi oyunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arda Gökay
Thermal Grizzly Hydronaut tavsiye ederim güzel bir temizlikten sonra uygulayıp soğutucuyu da dikkatli şekilde monte edersen iş biter iyi oyunlar
krynout tercih ettim hocam bakıcaz artık duruma sagol onerilerin için cansın

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arda Gökay
hocam benim termal resmen kurumuş 3 yıldır değiştirmiyodum 30 derece fark etti yuk altında 90 dan 63 lere kadar düştü şaka gibi saglam macunmus :d

Kagusto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kağan Ustaoğlu
Güle güle kullanın ciddi bir şey olmadığına sevindim

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arda Gökay
Güle güle kullanın ciddi bir şey olmadığına sevindim
sağolun hocam da tam sorun düzeldi diye seviniyodum baya baya azaldı stutterlar ama şimdide 30 dk falan oynayınca yine başlıyor oyuna restart atıyorum düzeliyor tam 30 dk sonra tekrar başlıyor nette araştırdım biraz herkes memory leak sorunundan bahsetmiş ama nasıl düzeltirim onuda bulamıyorum cıldırcam valla artık sorun bu seferde memory leak gibi duruyor çünkü oyun hep aynı anda stutterlamaya başlıyor internette belki 1000 kişi aynı sorundan müzdarip ve çözümü nasıl hhiçbir fikrim yyok

Kagusto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kağan Ustaoğlu
Memory leak sorununun çözümü arkaplandaki gereksiz programlardan kurtulmakmış.
Format da işini çözebilir.
Ram miktarı hızı ve marka modeli neydi ?

Top Bottom