🔥İndirim Spigen 140W 2 Portlu Şarj Aleti 1.499 TL

Önerebileceğin kablo var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HS02B de bende var. Xiaomi 120w taktığımda alet açılmıyor çok fazla denemedim mesela kablosundan mı kaynaklı adaptörden mi kaynaklı tam olarak çözemesem de 68w lenovo kullanıyorum hayli hayli yetiyor. Adaptörü görmeden iş yapsan 68w ile 100w arasındaki farkı anlamazsın ağır iş yapmıyorsan. Zaten ağır iş için bi alet değil de.

malzemelerin kaliteliyse pastan telin falan , 68w civarı örnek 65w falan kesinlikle yeteceğini düşünüyorum. Ama 100w da alırsan tabii sorunsuz çalıştırır. Kullandığın kablo önemli dikkat et

Kullanacağınız adaptörü görmem lazım önce

İkisinden birisini almayı düşünüyorum şu an için fulltech olan ara ara 900-1000 arasına düşmekte
birinci model kesinlikle iyi bir marka model değil. İkincisi ise pek bilinmeyen bir çin ürünü. Yerinizde olsam ikisini de almazdım. Size bir açıklama yaptım 100w almanıza gerek yok illa. 65w da işinizi hayli hayli görecek. İlla 100w almak istiyosanız bu iki model de kötü

birinci model kesinlikle iyi bir marka model değil. İkincisi ise pek bilinmeyen bir çin ürünü. Yerinizde olsam ikisini de almazdım. Size bir açıklama yaptım 100w almanıza gerek yok illa. 65w da işinizi hayli hayli görecek. İlla 100w almak istiyosanız bu iki model de kötü
Teşekkür ederim lenovo nun 68 w olanına yöneleceğim, ona önereceğiniz kablo var mı

Teşekkür ederim lenovo nun 68 w olanına yöneleceğim, ona önereceğiniz kablo var mı
Onu satan yok hocam baktım ben. Kendi içinde kablosu çıkıyordu zaten. Ama lenovonun laptop adaptörü şeklinde 65w type adaptörleri var ona bakabilirsin hiç yoksa havya için. Yani spigen 65w al diyeceğim de ısınacaği kesin görünüyor

Ha varmış biraz pahalanmış enflasyona göre normal diyebilriim çok uzun zaman oldu ben aldigimda da 500tl idi kablosu içinde

Alabilirsiniz direkt bütçeniz dahilinde

Çok kaliteli bir yapısı var ,bunun içini açmadım ama.

Onu satan yok hocam baktım ben. Kendi içinde kablosu çıkıyordu zaten. Ama lenovonun laptop adaptörü şeklinde 65w type adaptörleri var ona bakabilirsin hiç yoksa havya için. Yani spigen 65w al diyeceğim de ısınacaği kesin görünüyor

Ha varmış biraz pahalanmış enflasyona göre normal diyebilriim çok uzun zaman oldu ben aldigimda da 500tl idi kablosu içinde

Alabilirsiniz direkt bütçeniz dahilinde

Çok kaliteli bir yapısı var ,bunun içini açmadım ama.

teşekkür ederim hocam

Geri