Neler Yeni

Spigen 45w Adaptör 20W Şarj Ediyor

guest_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Aşağıdaki Spigen 45W adaptörü ve kabloyu yeni aldım. Fakat telefonum 67W desteklemesine rağmen telefonumu 20W hızla şarj ediyor. Ve ısınıyor (el yakacak kadar değil normal derecede ısınma oluyor). Bendeki ürün mü sıkıntılı yoksa genel bir sıkıntı mı? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.
Telefon: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G.
Şarj: https://app.hb.biz/o5IRkirabVbh

Palo DAYI 👑

80+ Gold
samsung desteklı yazıyor belkı ondandır sızın cıhazın hızlı sarjını desteklemıyor olabılır

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Emre
Aşağıdaki Spigen 45W adaptörü ve kabloyu yeni aldım. Fakat telefonum 67W desteklemesine rağmen telefonumu 20W hızla şarj ediyor. Ve ısınıyor (el yakacak kadar değil normal derecede ısınma oluyor). Bendeki ürün mü sıkıntılı yoksa genel bir sıkıntı mı? Kullananlar cevaplarsa sevinirim.
Huawei mate 20 pro 40w destekli telefonumda denedim hocam 18e lık adaptörümden bi farkı olmadı bende iade ettim

guest_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
samsung desteklı yazıyor belkı ondandır sızın cıhazın hızlı sarjını desteklemıyor olabılır
Turbo şarj, seri şarj gibi özellikleri desteklemezse bile 45w şarj etmesi gerekmez mi? Sonuçta bu şarj aleti samsung hızlı şarjı desteklese de Samsunglara özel bir şarj aleti değil. Uyumlu cihazlar listesinde xiaomi gibi birçok marka var.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Turbo şarj, seri şarj gibi özellikleri desteklemezse bile 45w şarj etmesi gerekmez mi? Sonuçta bu şarj aleti samsung hızlı şarjı desteklese de Samsunglara özel bir şarj aleti değil. Uyumlu cihazlar listesinde xiaomi gibi birçok marka var.
soyledınıgınzı ozellıklerı desteklemıyorsa etmez dıye dusunuyorum
samsunga ozel degıl ama destekledıgı ıcın 45w hızlı sarj edebılıyor bunun gıbı dusunebılırsın

guest_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soyledınıgınzı ozellıklerı desteklemıyorsa etmez dıye dusunuyorum
samsunga ozel degıl ama destekledıgı ıcın 45w hızlı sarj edebılıyor bunun gıbı dusunebılırsın
Bence 45w lık bir adaptörse marka farketmeksizin 45w şarj etmeli . Aksi takdirde 45w olmasının hiçbir ayrıcalığı yok. Artı olarak sadece samsungları 45w şarj eder gibi bir uyarı falan da yok. Eğer Samsung dışındaki cihazları 45w şarj etmeyecekse, normal şarj edecekse bunu belirtmeleri gerekmez mi?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bence 45w lık bir adaptörse marka farketmeksizin 45w şarj etmeli . Aksi takdirde 45w olmasının hiçbir ayrıcalığı yok. Artı olarak sadece samsungları 45w şarj eder gibi bir uyarı falan da yok. Eğer Samsung dışındaki cihazları 45w şarj etmeyecekse, normal şarj edecekse bunu belirtmeleri gerekmez mi?
"hocam bende bılmıyorum tek bıldıgım desteklerse eder desteklemesse etmez urunu ıyıce arastırmakta fayda var dıye dusunuyorum youtubede falan vıdeo varsa eger bakmanızda fayda var

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
1726850442587.png

Şarj aletinden bende de var. S21 telefonumu çok hızlı şarj ediyor. Şarja takar takmaz hızlı şarj yazıyor. Macbook procihazımı da 2.30 saat civari Full şarj ediyor. HP Probook notebooku da yaklaşık 1.30 - 2 saat civari şarj ediyor. Notebooklara göre gayet hızlı şarj ediyor. Geniş uyumluluk demişler ama anlaşılan pek uyumu değil :)

yusuf34

80+ Silver
hocaö cihazın arkasında V karşısında Amprt yazar örneğin 10v 2amper onu fotosunu atarmısınız

YazılımKafa

80+ Gold
Her marka aynı şarj teknolojisini kullanmıyor . Bu adaptör samsungla tam uyumlu. Xiaomide tam performans vermiyor olabilir

guest_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
hocaö cihazın arkasında V karşısında Amprt yazar örneğin 10v 2amper onu fotosunu atarmısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her marka aynı şarj teknolojisini kullanmıyor . Bu adaptör samsungla tam uyumlu. Xiaomide tam performans vermiyor olabilir
Hocam sahte xiaomi 67w şarj var. Ekranda 67w seri şarj yazıyor fakat adaptörü ilk aldığımda 1-1.5 saatte şarj ediyordu şuan 2saat 10dk falan sürüyor. İlk aldığımda ölçmedim fakat şuan ekranda 67w yazmasına rağmen accubattery uygulamasında 20w şarj ettiği yazıyor. Sormak istediğim şu: sahte şarj aleti 67w destekliyorken (gerçek mi şüpheli ama) orijinal spigen niye 45w desteklemiyor ki? Sonuçta sahte şarj aleti bu protokole sahipse spigen neden sahip değil?

şarj aleti alırken watt değerinde önce desteklediği protokollere göre alınmalıdır.

Örnek bir kaynak: https://www.linkedin.com/pulse/8-ki...e-charger-fast-charging-protocols-wong-hcn8f/
Örnek ikinci kaynak: https://www.ultraprolink.com/blogs/news/understanding-different-charging-protocols

Xiaomi'nin Mi Turbo Charge'ı aslında PPS'in sihirli bir modifikasyonudur.​

Spigen de pps destekli

Şunu da ekleyeyim. Benim öğrenmek istediğim şey şu: bu şarj aleti (spigen) bozuk olduğu için mi 20w şarj ediyor yoksa desteklemediği için mi? Xiaomi telefonunda bu adaptörü kullanan biri cevaplarsa sorum net cevaplanmış olur.

Ekler

• IMG_20240920_194718.jpg
    IMG_20240920_194718.jpg
    1.2 MB · Hit: 30
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,155
Üyeler
168,090