Neler Yeni

🔥İndirim Spigen 45W USB-C 2 Port Adaptör 299 TL

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bunu
Bende şimdi yan hesap açıp bedava amazon prime ile almayı planlıyorum. 506tl lik sepet yaptım 356tl ye gelicek sarj aleti (mama da aldım)bun
bunumu alıcaksınız hocam bırde yorumlarda bırısı samsung hızlı sarj desteklemıyor demıs benım cıhazlar samsung sıkıntı olmasın sonra

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,204
İsim
Diyarhan
bunu

bunumu alıcaksınız hocam bırde yorumlarda bırısı samsung hızlı sarj desteklemıyor demıs benım cıhazlar samsung sıkıntı olmasın sonra
Bak o konuda bir şey diyemem. O yorumu bende gördüm evde 2 farklı cihaz için deneyeceğim denedikten sonra yorum yapabilirim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bak o konuda bir şey diyemem. O yorumu bende gördüm evde 2 farklı cihaz için deneyeceğim denedikten sonra yorum yapabilirim.
urun ayrıntılarında desteklıyor yazıyor ama bende o yorum ıcın suphelendım acaba arkadasın cıhazı neydı keske onuda yazsaymıs
bendekı s23 dıgerı m51 s23 lıstede war

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,204
İsim
Diyarhan
urun ayrıntılarında desteklıyor yazıyor ama bende o yorum ıcın suphelendım acaba arkadasın cıhazı neydı keske onuda yazsaymıs
bendekı s23 dıgerı m51 s23 lıstede war
İkiside güncel cihazlar arkadaş belki kablodan dolayı yavaş demiş olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca aliexpress de ugreen 2mt olanları 0.80 dolar + vergi ile (100₺ gibi bir fiyat olucak önceden 70tl idi alınabilir. (60w))

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İkiside güncel cihazlar arkadaş belki kablodan dolayı yavaş demiş olabilir.
Yavas dememıs hocam direk desteklemıyor demıs yorumu bu
-Tek veya çift çıkış kullanmak fark etmiyor Samsung süper hızlı şarj desteklemiyor Samsung için almayın

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu da GAN arkadaşlar. Kablo dahil değil.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
400 e gan ve samsung pps versiyonununu aldım öneririm

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
GAN'ı niye olmazsa olmaz bir şeymiş gibi düşünüyorsunuz :D Bende de var ama ısınıyor gayette şarj aleti. Sanki hayati önem taşıyormuş gibi söylüyorsunuz.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
GAN'ı niye olmazsa olmaz bir şeymiş gibi düşünüyorsunuz :D Bende de var ama ısınıyor gayette şarj aleti. Sanki hayati önem taşıyormuş gibi söylüyorsunuz.
Zaten GAN ki... GaN'ı ne sanıyorlar ki bunlar :ROFLMAO: GaN olmasa 45W aletin boyutu bu olmaz zaten. Başlığı yazan yazmamış.

Top Bottom