🔥İndirim Spigen 45W USB-C 2 Port Adaptör 299 TL

bunu
Bende şimdi yan hesap açıp bedava amazon prime ile almayı planlıyorum. 506tl lik sepet yaptım 356tl ye gelicek sarj aleti (mama da aldım)bun
bunumu alıcaksınız hocam bırde yorumlarda bırısı samsung hızlı sarj desteklemıyor demıs benım cıhazlar samsung sıkıntı olmasın sonra

bunu

bunumu alıcaksınız hocam bırde yorumlarda bırısı samsung hızlı sarj desteklemıyor demıs benım cıhazlar samsung sıkıntı olmasın sonra
Bak o konuda bir şey diyemem. O yorumu bende gördüm evde 2 farklı cihaz için deneyeceğim denedikten sonra yorum yapabilirim.

Bak o konuda bir şey diyemem. O yorumu bende gördüm evde 2 farklı cihaz için deneyeceğim denedikten sonra yorum yapabilirim.
urun ayrıntılarında desteklıyor yazıyor ama bende o yorum ıcın suphelendım acaba arkadasın cıhazı neydı keske onuda yazsaymıs
bendekı s23 dıgerı m51 s23 lıstede war

urun ayrıntılarında desteklıyor yazıyor ama bende o yorum ıcın suphelendım acaba arkadasın cıhazı neydı keske onuda yazsaymıs
bendekı s23 dıgerı m51 s23 lıstede war
İkiside güncel cihazlar arkadaş belki kablodan dolayı yavaş demiş olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca aliexpress de ugreen 2mt olanları 0.80 dolar + vergi ile (100₺ gibi bir fiyat olucak önceden 70tl idi alınabilir. (60w))

İkiside güncel cihazlar arkadaş belki kablodan dolayı yavaş demiş olabilir.
Yavas dememıs hocam direk desteklemıyor demıs yorumu bu
-Tek veya çift çıkış kullanmak fark etmiyor Samsung süper hızlı şarj desteklemiyor Samsung için almayın

Bu da GAN arkadaşlar. Kablo dahil değil.

400 e gan ve samsung pps versiyonununu aldım öneririm

GAN'ı niye olmazsa olmaz bir şeymiş gibi düşünüyorsunuz :D Bende de var ama ısınıyor gayette şarj aleti. Sanki hayati önem taşıyormuş gibi söylüyorsunuz.

GAN'ı niye olmazsa olmaz bir şeymiş gibi düşünüyorsunuz :D Bende de var ama ısınıyor gayette şarj aleti. Sanki hayati önem taşıyormuş gibi söylüyorsunuz.
Zaten GAN ki... GaN'ı ne sanıyorlar ki bunlar :ROFLMAO: GaN olmasa 45W aletin boyutu bu olmaz zaten. Başlığı yazan yazmamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,690
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri