Neler Yeni

🔥İndirim Spigen Apple Watch Uyumlu Kablosuz Şarj Cihazı + Dock Station 399TL

GirayHan

80+ Platinum
Dostum belli ki elektronik konusunda çok az bilgilisin biraz beklersen aliexpress hesabıma giriyorum , kaldı ki bu ürünün de altında sertifikasyonlarının belgeleri eklenmiş. Fakat olaya araştırmacı gibi değil avukat gibi yaklaştığın için sadece attığım linke tıklayıp 1 yıldızlı yorumlardan ss attın. İncelemeye ihtiyaç bile duymadın. Test etmeden bu şekilde önyargılı yaklaşmak baya sıkıntılı bir şey. Ben kendim kullanıyorum ve testlerini yaptım sertifikasyonu da tam. Bu yorumu okuyacak arkadaşlar https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.60fd3d12yhkMHi&gatewayAdapt=glo2tur burdan satın alabilirler Factory Direct Storeden geliyor. Tamamiyle güvenli , gerekli testlerde bir sıkıntı çıkarsa emin olun aliexpress yardımcı olacaktır. Arkadaş gibi önyargılı olmayın.
ya ne bılgısınden bahsedıyorsun sen ? sana evımde kı elektronık esyaların fotoğraflarını su an atmaya baslasam 2 gun sonra bıter.
yukarda link atıyosun tüv onayı var diyorsun kontrol ediyorum onayı yok sana soruyorum ama muadili bu attığım diyorsun hem yalan konuşuyorsun hem 300 liralık dandik ürünü apple sertifikası almış cihazla karşılaştırmaya çalışıyorsun adamlar cihazlarını yakmışlar görsel atıyorum cevap veremiyorsun tamamen kendinle çelişiyorsun. sen 300 liralık ürünü al kullan benim lafım sözüm bilmeyen arkadaşlara uzak durmaları yönünde. bu kadar basit. bu arada o attığın sertifikaların çoğu da sahte. adam cihazı yakmış önerdiğin ürünle hala konuşuyorsun malı sen üretiyosun anlaşılan.

1699535369440.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de aldım bir tane, teşekkür ederim.
güle güle kullan hocam

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
ya ne bılgısınden bahsedıyorsun sen ? sana evımde kı elektronık esyaların fotoğraflarını su an atmaya baslasam 2 gun sonra bıter.
yukarda link atıyosun tüv onayı var diyorsun kontrol ediyorum onayı yok sana soruyorum ama muadili bu attığım diyorsun hem yalan konuşuyorsun hem 300 liralık dandik ürünü apple sertifikası almış cihazla karşılaştırmaya çalışıyorsun adamlar cihazlarını yakmışlar görsel atıyorum cevap veremiyorsun tamamen kendinle çelişiyorsun. sen 300 liralık ürünü al kullan benim lafım sözüm bilmeyen arkadaşlara uzak durmaları yönünde. bu kadar basit. bu arada o attığın sertifikaların çoğu da sahte.
1 tane fotoğraf attın dostum , :DDDDDDD allah aşkına evindeki teknolojik aletlerin fotoğrafını at. Wireless ten pilin akacağını düşünen bir adamsın atsan kaç yazar. Ürün aynı diye attın , aliexpress hesabıma girince de aldığım satıcının linkini attım. Aslında muadil dediğim şey satıcı farklılığıydı ne yalanından bahsediyorsun :DD. 15W alamadığının ss ini atmışsın , burda bilmediğin bir konu hakkında savunma yapmaya harcıyacağın vakitle attığım linkin hakkında kısmını okusan zaten adaptörün gerekli oldugunu 5A lik adaptörle 15W alamıyacaklarını adamlar üstüne basa basa söylemişler. Sen ürünü değil çini eleştiriyorsun bu kafayla pek yol alamazsın. En pahalı ürün en iyisidir kafasıyla iş yapmaya devam et :D birde elektronik ürünlerini de bu şekilde seçiyorsan vay haline.

yukarda link atıyosun tüv onayı var diyorsun kontrol ediyorum onayı yok sana soruyorum ama muadili bu attığım diyorsun hem yalan konuşuyorsun hem 300 liralık dandik ürünü apple sertifikası almış cihazla karşılaştırmaya çalışıyorsun adamlar cihazlarını yakmışlar görsel atıyorum cevap veremiyorsun tamamen kendinle çelişiyorsun. sen 300 liralık ürünü al kullan benim lafım sözüm bilmeyen arkadaşlara uzak durmaları yönünde. bu kadar basit. bu arada o attığın sertifikaların çoğu da sahte. adam cihazı yakmış önerdiğin ürünle hala konuşuyorsun malı sen üretiyosun anlaşılan.

Alıntıyı görüntüle

güle güle kullan hocam
Bulduğun tek ss i atmaya devam edebilirsin :DDD şimdi samsungun sitesine girsem patlayan s7 lerin de şikayetlerini okuyabiliriz ama kimse kalkıpta samsung patlayan bataryalara sahip samsung almayın demiyor değil mi. Olaylara tarafsız yaklaş ki tartışmaya değecek bir şey ortaya çıkart.

GirayHan

80+ Platinum
1 tane fotoğraf attın dostum , :DDDDDDD allah aşkına evindeki teknolojik aletlerin fotoğrafını at. Wireless ten pilin akacağını düşünen bir adamsın atsan kaç yazar. Ürün aynı diye attın , aliexpress hesabıma girince de aldığım satıcının linkini attım. Aslında muadil dediğim şey satıcı farklılığıydı ne yalanından bahsediyorsun :DD. 15W alamadığının ss ini atmışsın , burda bilmediğin bir konu hakkında savunma yapmaya harcıyacağın vakitle attığım linkin hakkında kısmını okusan zaten adaptörün gerekli oldugunu 5A lik adaptörle 15W alamıyacaklarını adamlar üstüne basa basa söylemişler. Sen ürünü değil çini eleştiriyorsun bu kafayla pek yol alamazsın. En pahalı ürün en iyisidir kafasıyla iş yapmaya devam et :D birde elektronik ürünlerini de bu şekilde seçiyorsan vay haline.

Bulduğun tek ss i atmaya devam edebilirsin :DDD şimdi samsungun sitesine girsem patlayan s7 lerin de şikayetlerini okuyabiliriz ama kimse kalkıpta samsung patlayan bataryalara sahip samsung almayın demiyor değil mi. Olaylara tarafsız yaklaş ki tartışmaya değecek bir şey ortaya çıkart.
bulduğun tek ss diyor kafayı yemelik bir cehalet :D bunun olması ürünün belli standart'a sahip olmadığını gösterir ama sana laf analatamam.hadi abicim git sen çinli kankalarınla noodle hüplet. Biz kaliteli mal alıyoruz.

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
hadi abicim git sen çinli kankalarınla noodle hüplet. Biz kaliteli mal alıyoruz.
Spigen güney kore temelli bir firma hocam , ilk olarak sana biraz yazı yazmadan önce araştırmanı tavsiye ediyorum. Sonra da kazık yemeye devam edebilirsin.

İyonların masaya akacağını düşünen bir adama neden bu kadar dil döktüysem zaten :d sorun tamamiyle bende kusura bakma KARDESİM

bulduğun tek ss diyor kafayı yemelik bir cehalet :D bunun olması ürünün belli standart'a sahip olmadığını gösterir ama sana laf analatamam.hadi abicim git sen çinli kankalarınla noodle hüplet. Biz kaliteli mal alıyoruz.
Araştırmacı gazeteci kimliğine bak arkadaşın hahahah cahilin kim olduğunu anlamayacak kadar gözlüklerini takmış :D Becerebildiği tek araştırma attığım linke tıklayıp 1 yıldızlı yorumları okumayı başarabilmek hahahaha bravo araştırmacı ruhlu dostum benim süpersin kücük can dündar.

GirayHan

80+ Platinum
Spigen güney kore temelli bir firma hocam , ilk olarak sana biraz yazı yazmadan önce araştırmanı tavsiye ediyorum. Sonra da kazık yemeye devam edebilirsin.

İyonların masaya akacağını düşünen bir adama neden bu kadar dil döktüysem zaten :d sorun tamamiyle bende kusura bakma KARDESİM

Araştırmacı gazeteci kimliğine bak arkadaşın hahahah cahilin kim olduğunu anlamayacak kadar gözlüklerini takmış :D Becerebildiği tek araştırma attığım linke tıklayıp 1 yıldızlı yorumları okumayı başarabilmek hahahaha bravo araştırmacı ruhlu dostum benim süpersin kücük can dündar.
ya dur ben sana bi blok atayım gereksiz geyik yapıyorsun konuda gereksiz saçma sapan yorumlarını okumak istemiyorum :kedi:

spingen güney kore temelli diye bir cümle kuran bir adam yarı cahildir. bunu da favla arada açar acaba ben nerde hatalıyım diye izlersin :kekw:

edit: kablo atmış delirmelik :kekw: . ama ürün / cihaz arasında ki farkı kablonun daha çok eğilmeye bükülmeye karşı dirençsiz olduğunu iki ürünün alanlarının farklı olduğunu falan anlatamam şimdi zor iş aşağıda ki video açıklıyor durumu

Son düzenleme:

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
spigen.PNG
ssdad.PNG

araştırma konusunda arkadaş kadar kötü ve önden pazarlıklı olmadığım için tek bir şikayetle bütün firmayı aşağılamayacak kadar zekiyim çok şükür :D

Mert

80+ Silver
Orijinal kablosu pahalı, bozulduysa alınabilir ama haricinde gereksiz. Kendi kablosu da manyetik zaten.

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
ya dur ben sana bi blok atayım gereksiz geyik yapıyorsun konuda gereksiz saçma sapan yorumlarını okumak istemiyorum :kedi:

spingen güney kore temelli diye bir cümle kuran bir adam yarı cahildir. bunu da favla arada açar acaba ben nerde hatalıyım diye izlersin :kekw:

Spingen yazmış ya la herif gerçekten attığı videodaki her şeye birebir uyuyor :DD Dur nereye kaçıyorsun iyon pillerin mi aktı yoksa :D Bu arkadaşla birebir çok diyaloga girmeyi tavsiye etmem yemin ederim olduğum yerden daha aşağı çekti beni.

https://www.spigen.com.tr/sayfa/kurumsal-bilgi arkadaşa duyurulur aynen spigen güney korede kurulmamış :D spigen yalan söylüyor olabilir hahahahaha

GirayHan

80+ Platinum
kendini rezil etmeye devam ediyor rezil olduğu yetmezmiş yem atmaya çalışıyor kendi söylüyor kendini yalanlıyor :kekw: :kekw: dostum valla bak zavallı bi adamsın sen üzülüyorum haline yapma böyle git eline yüzüne bir su çarp kendine gel tansiyonunu zıplattım senin dsajkdsa:ROFLMAO:

neyse kaçtım ben alanlara hayırlı olsun beyler :peepokalp:

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
kendini rezil etmeye devam ediyor rezil olduğu yetmezmiş yem atmaya çalışıyor kendi söylüyor kendini yalanlıyor :kekw: :kekw: dostum valla bak zavallı bi adamsın sen üzülüyorum haline yapma böyle dsajkdsa:ROFLMAO:

neyse kaçtım ben alanlara hayırlı olsun beyler :peepokalp:
Zavallı bir adammışım :D 26 nisanda foruma girmiş 3436 mesajı var get a life bro :D Gerçekten inanılmaz boş ve dayanılması güç bir adammışsın çevrene sabır diliyorum. Bana üzülmek yerine söylediğim şeylerin aksini kanıtla ve beni bloklamıştın hani :D noldu merak ettin sanırım ,bence sana bu kadar ezilmek yeter daha fazla onurun kırılmasın :D

GirayHan

80+ Platinum
Zavallı bir adammışım :D 26 nisanda foruma girmiş 3436 mesajı var get a life bro :D Gerçekten inanılmaz boş ve dayanılması güç bir adammışsın çevrene sabır diliyorum. Bana üzülmek yerine söylediğim şeylerin aksini kanıtla ve beni bloklamıştın hani :D noldu merak ettin sanırım ,bence sana bu kadar ezilmek yeter daha fazla onurun kırılmasın :D
öptüm koçum seni :kekw:

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
öptüm koçum seni :kekw:

hahahahah olaya bak adam cidden beni kudurttuğunu sanıyor ya la hahaha bide komikli videolar falan atmaya çalışıyor. Dostum çabuk bir psikologa git ve iq testini yaptır hala otobüse bedava binebilirsin. Hatta ilk psikolog seansın benden hahahahha.

😁

Top Bottom