GirayHan
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ya ne bılgısınden bahsedıyorsun sen ? sana evımde kı elektronık esyaların fotoğraflarını su an atmaya baslasam 2 gun sonra bıter.Dostum belli ki elektronik konusunda çok az bilgilisin biraz beklersen aliexpress hesabıma giriyorum , kaldı ki bu ürünün de altında sertifikasyonlarının belgeleri eklenmiş. Fakat olaya araştırmacı gibi değil avukat gibi yaklaştığın için sadece attığım linke tıklayıp 1 yıldızlı yorumlardan ss attın. İncelemeye ihtiyaç bile duymadın. Test etmeden bu şekilde önyargılı yaklaşmak baya sıkıntılı bir şey. Ben kendim kullanıyorum ve testlerini yaptım sertifikasyonu da tam. Bu yorumu okuyacak arkadaşlar https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.60fd3d12yhkMHi&gatewayAdapt=glo2tur burdan satın alabilirler Factory Direct Storeden geliyor. Tamamiyle güvenli , gerekli testlerde bir sıkıntı çıkarsa emin olun aliexpress yardımcı olacaktır. Arkadaş gibi önyargılı olmayın.
yukarda link atıyosun tüv onayı var diyorsun kontrol ediyorum onayı yok sana soruyorum ama muadili bu attığım diyorsun hem yalan konuşuyorsun hem 300 liralık dandik ürünü apple sertifikası almış cihazla karşılaştırmaya çalışıyorsun adamlar cihazlarını yakmışlar görsel atıyorum cevap veremiyorsun tamamen kendinle çelişiyorsun. sen 300 liralık ürünü al kullan benim lafım sözüm bilmeyen arkadaşlara uzak durmaları yönünde. bu kadar basit. bu arada o attığın sertifikaların çoğu da sahte. adam cihazı yakmış önerdiğin ürünle hala konuşuyorsun malı sen üretiyosun anlaşılan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
güle güle kullan hocamBen de aldım bir tane, teşekkür ederim.