Mithril
80+ Silver
Öyle diyorsanız lafım yok hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.Başvurun tamamlanmış,işleme alınmış.Sen beni dinle beklemede kal..
Öyle diyorsanız lafım yok hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.Başvurun tamamlanmış,işleme alınmış.Sen beni dinle beklemede kal..
Nasıl kulaklık güzel mi? Hepsi derken kaç tane almıştın?Benim ürünlerin hepsi geldi. Kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir.
Kulaklık almamıştım, 2 tane 48W lık bi tane 27W lık şarj aleti ve bi tane de Magsafe cüzdan almıştım. Hepsi sorunsuz ulaştı.Nasıl kulaklık güzel mi? Hepsi derken kaç tane almıştın?![]()
Kapıda ödeme ile mi almıştınız?Kulaklık almamıştım, 2 tane 48W lık bi tane 27W lık şarj aleti ve bi tane de Magsafe cüzdan almıştım. Hepsi sorunsuz ulaştı.
Kapıda ödeme ile almıştım lakin THH kararından sonra arayıp havale ile kapıda ödeme ücretini düşüp yollayın kargolayalım dediler.Kapıda ödeme ile mi almıştınız?
İptal olduğundan beri başvuru için uğraşıyorum telefondan sürkeli aynı hatayı aldım çözümüne baktım tarayıcı değiştirdim yine yapamadım laptop elime geçer geçmez başvuracağım bu nedir arkadaşKapıda ödeme ile almıştım lakin THH kararından sonra arayıp havale ile kapıda ödeme ücretini düşüp yollayın kargolayalım dediler.
Size faturası falan çıkmışmıydı ürünün. Bana eposta falan hiçbirşey gelmedi.Kapıda ödeme ile almıştım lakin THH kararından sonra arayıp havale ile kapıda ödeme ücretini düşüp yollayın kargolayalım dediler.
Çıkmamıştı, eposta da yollamadılar. Kupon yolladık epostanıza dediler o da gelmedi.Size faturası falan çıkmışmıydı ürünün. Bana eposta falan hiçbirşey gelmedi.
Teşekkürler bilgi için.Çıkmamıştı, eposta da yollamadılar. Kupon yolladık epostanıza dediler o da gelmedi.