satıcı hepsiburada devamlı hb satıyor spigen ürünlerini yetkili vs bişe sanırımOrijinal mi yan sanayi mi
spigenin çakması yokkiOrijinal mi yan sanayi mi
Çin Halk Cumhuriyeti buna güldü kardospigenin çakması yokki
bulursanız atın ama ben daha hiç görmedimÇin Halk Cumhuriyeti buna güldü kardo![]()
yanlış bildin sırtında idi elim 2 kürek kemiğinin arasında idi. Şaka maka bi yana kardo harbi bu adamlar çakmasını yaparlar mesele bulup bulamamak değil ki. Mesele bulsan bile çakma olduğunu anlayamamak adamlar apple dan orijinal dedirtecek şekilde iphone ve appstore mağazaları açıp yaptılar bunlar ne kiçek elini omzumdan(!)
Olay yapabilmeleri değil zaten hocam olay ürünün dünya çapında çok popüler olması lazımki adamların çakma yaptıklarına değsin. Spigen benim bildiğim dünya çapında çokda popüler değil, yoksa şu orjinalinden ayrılamayan çakma apple adaptörleri olayını bende duymuştum.yanlış bildin sırtında idi elim 2 kürek kemiğinin arasında idi. Şaka maka bi yana kardo harbi bu adamlar çakmasını yaparlar mesele bulup bulamamak değil ki. Mesele bulsan bile çakma olduğunu anlayamamak adamlar apple dan orijinal dedirtecek şekilde iphone ve appstore mağazaları açıp yaptılar bunlar ne ki
haklısın kardoOlay yapabilmeleri değil zaten hocam olay ürünün dünya çapında çok popüler olması lazımki adamların çakma yaptıklarına değsin. Spigen benim bildiğim dünya çapında çokda popüler değil, yoksa şu orjinalinden ayrılamayan çakma apple adaptörleri olayını bende duymuştum.