Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
SPK8614'ü sipariş geçtim yarın ya da öbürsü gün elimde olacak. Onu iade edip B418 almalı mıyım?
Ürünü aldıktan sonra muhatap segment bilgisayar. Biotech bilgisayarı aramaya gerek yok.B418 çok kaba bir klavye. Masada kaplayacağı yer yüzünden bile tercih etmek istemeyebilirsiniz.
Ancak 8614'ü nereden aldınız? Çoğu sitede satıcısı Biotech Bilgisayar olarak gözüküyor ve şikayetvar'da çok fazla sorunla karşılaşan insan gördüm. Ardından kendim firmayı aradım ve tıpkı yorumlardaki gibi telefonu açan birisinin olmadığını gördüm. Bu yüzden de almaktan vazgeçtim.
Ben de 8614 aldım. Gayet güzel klavye.SPK8614'ü sipariş geçtim yarın ya da öbürsü gün elimde olacak. Onu iade edip B418 almalı mıyım?
Ürünü aldıktan sonra muhatap segment bilgisayar. Biotech bilgisayarı aramaya gerek yok.
İlginç. Benim aldığım gün kargolandı. Ertesi gün elime ulaştı.Sorun ürünü yollamamaları. 2 aylık süre zarfında sipariş ettiklerini alamayan kullanıcılar olmuş. Şikayetvar'ı kontrol edebilirsiniz. N11 Trendyol gibi sitelerin olumsuz yorumlarını kaldırdıklarını da belirmişler.
İlginç. Benim aldığım gün kargolandı. Ertesi gün elime ulaştı.