Neler Yeni

[spoiler] TWD Rick Ölmediyse neden gelmiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Selim Çolak
Discord
The Selim#9999
Arkadaş The Walking Dead izliyorum 9 Sezondayım Rick ölmediği gösterildi 5 Bölümün sonunda. Ee bu adam nerde? onu götüren Topluluğun Helikopteri Fear The Walking Dead'de gözüküyor.

Chaos

80+ Bronze
Benim anlamadığım başlıkta spoiler var, konu içerisinde sürprizbozan kullanılmış :D

Yanlışım yoksa film hazırlığı içerisinde. Diziden ayrıldı.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Arkadaş The Walking Dead izliyorum 9 Sezondayım Rick ölmediği gösterildi 5 Bölümün sonunda. Ee bu adam nerde? onu götüren Topluluğun Helikopteri Fear The Walking Dead'de gözüküyor.

Andrew lincoln bir sürü farklı oyuncu gibi diziden ayrıldı. TWD nin o helikopterli insanları vs anlatacak bir filmi çıkacak ve orda ricki son kez görecezğiz

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bu diziyi izlemem etmem ama anladığım kadarıyla Rick karakterinin ölmemesi bir spoiler. E madem spoiler. Neden başlığa yazıyorsun ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Selim Çolak
Discord
The Selim#9999
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu diziyi izlemem etmem ama anladığım kadarıyla Rick karakterinin ölmemesi bir spoiler. E madem spoiler. Neden başlığa yazıyorsun ki?
Haklısın kusura bakmayın.
Kardeş rick diziyi bıraktı
Ama ölmedi yani niye bıraktı ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler başlıktan spoiler yedim daha 7. sezonu bitirmiştim. Kulakların.
Bu arada 9 sezondan itibaren bi şok geçireceksin eğer ki altyazı izliyorsan sıkıntı yok ama seslendirmenler değişiyor ve berbat ötesi

EKMEK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Selim Çolak
Discord
The Selim#9999
Ailesine daha fazla zaman ayırcakmış bide dizeyi bırakalı 1.5 yıl fln olmuştur galiba
AgaB Rick'in planlarını özledim Fear The walking dead'de ricki kaçıran insanların işareti var. Aslında jadis yüzündende kayboldu belkide michonne ve daryl veya diğerlerine haber verseydi hala dizide olurdu

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
10. Sezonda da yok 11 de gelcek sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Selim Çolak
Discord
The Selim#9999

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Haklısın kusura bakmayın.

Ama ölmedi yani niye bıraktı ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 9 sezondan itibaren bi şok geçireceksin eğer ki altyazı izliyorsan sıkıntı yok ama seslendirmenler değişiyor ve berbat ötesi
Bu saatten sonra diziyi izlemem. Sağ olsun konuyu açan arkadaş içine etti. Bi keyfimiz var onunda içinde edin be yazıklar olsun. Yaşattığını yaşarsın inş.

Top Bottom