eğelgegeğeğ
80+
spor bodysi önerisi bütçe 150 300 arası
aldım kanka bilek desteği suplement olarak creatine alıcam bi daki ayaekipman almanı tavsiye ederim bilek desteği vesayre 150 300 TL arası suplement alsan çok bi etki katamaz bence
kanka daha önceden spor geçmişim var 5 6 yıl judo yaptmYeni başlıyorsan gerek yok.
Judo ile body building veya fitness aynı şeyler değil.kanka daha önceden spor geçmişim var 5 6 yıl judo yaptm
judoyu bıraktım işte fitnesse başlıyorum altyapımın olduğunu düşünüyorumJudo ile body building veya fitness aynı şeyler değil.
Judo içerisinde ağırlık antrenmanı barındırıyor mu ?judoyu bıraktım işte fitnesse başlıyorum altyapımın olduğunu düşünüyorum
tabii ki kanka haftanın yaklaşık olarak 4 günü judo 3 günü ağırlıktı tabi bu 1 gün judo 1 gün ağılrık şeklindeJudo içerisinde ağırlık antrenmanı barındırıyor mu ?
ağırlığı barındırmıyor olsa bile kondisyonunu önemli ölçüde arttırırJudo içerisinde ağırlık antrenmanı barındırıyor mu ?
nasıl yani? judo antrenmanlarında ağırlığa da mı yer veriyorsunuz?tabii ki kanka haftanın yaklaşık olarak 4 günü judo 3 günü ağırlıktı tabi bu 1 gün judo 1 gün ağılrık şeklinde
Şimdi şöyle, Judodaki ağırlık çalışmaları daha çok crossfit tarzı esneklik, patlama noktası gibi özellikleri geliştirmek için yapılıyordur. Bodybuilding öyle değil, direkt kasa hasar veriyorsun, bu da hipertrofi sağlıyor.tabii ki kanka haftanın yaklaşık olarak 4 günü judo 3 günü ağırlıktı tabi bu 1 gün judo 1 gün ağılrık şeklinde
tabii ki kanka kuvvet içinağırlığı barındırmıyor olsa bile kondisyonunu önemli ölçüde arttırır
nasıl yani? judo antrenmanlarında ağırlığa da mı yer veriyorsunuz?
baya bildiğn full bodyŞimdi şöyle, Judodaki ağırlık çalışmaları daha çok crossfit tarzı esneklik, patlama noktası gibi özellikleri geliştirmek için yapılıyordur. Bodybuilding öyle değil, direkt kasa hasar veriyorsun, bu da hipertrofi sağlıyor.
Judo salonuna gittiğine emin misin ? Curl falan mı yapıyordun ?tabii ki kanka kuvvet için
Mesaj otomatik birleştirildi:
baya bildiğn full body