Neler Yeni

Spor ile ilgilenenleri buraya alalım(Zayıflama)

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Deniz
Herkese selam.
kuzenim 39 yaşında,180 boyunda ve 200 kg.
zayıflamak istediğini söyledi ve benden fikir istiyor.
defalarca diyetisyen eşliğinde denemiş kilolar vermiş fakat her defasında fazlasını alarak şişmanlamış.
şimdi de ağırlık çalışacağım diyet yapacağım ve o şekilde kilo vereceğim sence ne yapmalıyım diyor.
ne öneri verebilirim kendisine?
tecrübeli arkadaşları değerleri fikirleri için buraya alalım.
not: mide ameliyatından korkuyor ve bıçak altına yatmak istemiyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Ahmet Sevinç
2000 kalori altında beslensin ve adam gibi beslensin

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Yiğit Karakuzu
Dostum burada kalori açığı oluşturarak sürdürülebilir bi diyet yapsın. Mesela ilk öğününden bir tatı veya bir şey çıkarsın ondan sonra 2500,2000,1700 kaloriye kadar düşebilir. Bunun yanında sadece kardiyo yaparsa sarkıkları olur o yüzden ağırlıkla da çalışsın aynı zamanda biraz kardiyo da yapsın. Yani en önemli şey beslenme zaten o kilolarda sadece antrenman yapmadan kalori açığı oluşturarak yağ oranı azaltılıp kilo verilebilir. Eğer ki pes ediyorsa tatlı falan çok yiyorsa tüp mide ameliyatı olsun en mantıklı çözüm o istemese bile kalori açığı oluşturacaktır dostum kuzenine kolay gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum burada kalori açığı oluşturarak sürdürülebilir bi diyet yapsın. Mesela ilk öğününden bir tatı veya bir şey çıkarsın ondan sonra 2500,2000,1700 kaloriye kadar düşebilir. Bunun yanında sadece kardiyo yaparsa sarkıkları olur o yüzden ağırlıkla da çalışsın aynı zamanda biraz kardiyo da yapsın. Yani en önemli şey beslenme zaten o kilolarda sadece antrenman yapmadan kalori açığı oluşturarak yağ oranı azaltılıp kilo verilebilir. Eğer ki pes ediyorsa tatlı falan çok yiyorsa tüp mide ameliyatı olsun en mantıklı çözüm o istemese bile kalori açığı oluşturacaktır dostum kuzenine kolay gelsin.
Ayrıca hemende çok kalori açığı oluşturmasın yavaş yavaş yapsın deri sarkıkları olabilir 200kg olduğu için ayrıca hemen çok oluşturursa büyük ihtimalle pes eder. Sürdürülebilir bir şey olsun.

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca hemende çok kalori açığı oluşturmasın yavaş yavaş yapsın deri sarkıkları olabilir 200kg olduğu için ayrıca hemen çok oluşturursa büyük ihtimalle pes eder. Sürdürülebilir bir şey olsun.
çok sağol değerli cevabın için hocam eyvallah
kaydettim yazını

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Yiğit Karakuzu
çok sağol değerli cevabın için hocam eyvallah
kaydettim yazını
Rica ederim hocam ben bildiklerimi aktardım kuzeniniz ayrıca Fit Yemek gibi kanalları izlemesini öneririm ona da söyleyin.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Öğünlerini yavaş yavaş küçülterek kilo verebilir. Ayrıca bence şekeri azaltsın ve zamanla hiçe yakın hatta indirebiliyorsa hiçe indirsin. Öğünlerine limon, tarçın ekleyebilir. Ve kesinlikle zencefil tüketmesini tavsiye ederim toz veya canlısını.

sana burda kimse cevap veremez go to diyetisyen
ondan sonra bir yerini kaldırıp fitnees yazılsın
sarkan derileride ameliyatla aldırır

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,517
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
hocam keto diyeti ve aralıklı oruç yaparsa bunu bol kardiyolu egzersizle birleştirirse bir yere varabilir

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sezer TAŞBAŞI
ben gibi ölüm diyeti yapsın. tek öğün yemek litrelerce su ve sürekli yorucu yürüyüş. sağlıksız ama yapcak bişi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,283
Üyeler
169,268
Son üye
EfecanGKM57
Top Bottom