Neler Yeni

Spor motivasyonu için saçma sapan şeyler yapıyorum?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Normalde aşk olaylarını asla ilk plana atmam hep üzülmüşümdür bu konuda, dün motivasyon sağlayabilmek için 5 yıldır kendi içimde saçma sapan bir aşk yaşadığım kıza açıldım, kızla 5 yıldır yakınız 3 saattir aralıksız çalışıyorum bunu yapan sadece ben miyim?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir de yakın arkadaşımla yolları ayırdım sabah mental sağlığım hakkında şüpheliyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlayabilen tercüme etsin lütfen.
gerekli motivasyonu sağlayabilmek için kendime duygusal olarak acı çektiriyorum.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Z kuşağı bir değişiksiniz harbi. Merak ediyorum en son nereye kadar saçmalayacaksınız. Ağırlığı kaldırırken ahhh diye bağır eksik kalmasın.
bağırmadan olmuyor.

talhrhyme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Talha
arkadaslar motivasyon gecici kararlilik kalicidir spor yapmak icin motivasyona ihtiyac duymayin bu sacma bisey 1.5 yildir ilgileniyorum antrenmana gitmek istemedigim zaman kendimi uzmek yerine kararliligimdan dolayi gidiyorum durduk yere uzmeyin kendinizi😄

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
arkadaslar motivasyon gecici kararlilik kalicidir spor yapmak icin motivasyona ihtiyac duymayin bu sacma bisey 1.5 yildir ilgileniyorum antrenmana gitmek istemedigim zaman kendimi uzmek yerine kararliligimdan dolayi gidiyorum durduk yere uzmeyin kendinizi😄
kararlılığım var fakat belli bir seviyeye kadar antrenmanı devam ettirebiliyorum, bu tür motivasyonlardan sonra iki katı set attığım bile oluyor. :)

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636