Neler Yeni

Spor öncesi preworkout

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
1.si kilo verme dönemindeyim öğlen pre içip spor yapsam yağlanma yada kilo artışı olur mu amacım kilo almak değil kilom aynı kalsın yağ oranım azalsın
2.si ilk defa kullanacağım ne önerirsiniz kreatinsiz olarak
3.Bunu içtikten sonra bir şey yiyip içmek zorunda mıyım
Sonuncu olarak bunu içmediğim günler çiğ badem leblebi yanına filtre kahve yapıp spora gidilirmi diyette badem önermediler danışmak istedim

soul

80+ Silver
bütçe yetiyorsa Take HIQ öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

testo10 kodu ile %10 indirim.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
bütçe yetiyorsa Take HIQ öneririm.
Genelde kahve içmeyen biri olarak kafein toleransım çok düşük ama ona rağmen Hiq Smash'in etkisini gram göremedim daha, kutu bitmek üzere.
Aşırı derecede topaklanıyor kare oldu toz artık bıçakla ezmem gerekiyor içebilmek için. Asla önermem.
1.si kilo verme dönemindeyim öğlen pre içip spor yapsam yağlanma yada kilo artışı olur mu amacım kilo almak değil kilom aynı kalsın yağ oranım azalsın
2.si ilk defa kullanacağım ne önerirsiniz kreatinsiz olarak
3.Bunu içtikten sonra bir şey yiyip içmek zorunda mıyım
Sonuncu olarak bunu içmediğim günler çiğ badem leblebi yanına filtre kahve yapıp spora gidilirmi diyette badem önermediler danışmak istedim
1- Pre-Workoutlar Kalorisiz takviyelerdir kilo aldırmaz.
2- Önerim Nutrever Noxtreme veya Beast Mode.
3- İçmediğin günlerde Churchill+Kahve içebilirsin.

whisper snow

80+ Silver
Pre-workout antrenmandan 30 dk önce içilir, kilo yapmaz, içince direk antrenmana gideceksiniz. Bütçeniz varsa Hiq smash yoksa psycho work out öneririm

soul

80+ Silver
1. kilo aldırmaz ki ne kadar aldırır sanki onu da yakarsın sporda.
3. aç karına içmen lazım ki tam verimi alabilesin , sonrasında antreman.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kilo alıp verme ne yediğine bağlı değil ne kadar kalori aldığına bağlı. Örneğin spor yapan geç bir erkeğin günlük kalori ihtiyacı 2500 olsun bu erkek 2800-3000 kalori civarında beslenirse kilo alır 2000-2300 kalori civarında beslenirse kilo verir. İhtiyacın olan kaloriyi bildikten sonra sadece süt içerek de kilo alabilir veya zeytinyağı içerek de kilo verebilirsin. Diğer bir önemli olay ise makrolar ağırlık kaldıran kas kütlesi eklemeye çalışam bir sporcu için kg başına 2 gr protein kg başına 0,5-1 gr yağ geri kalanı da kalori ihtiyacına göre karb almalıdır. Supplament olarak da faydadı kanıtlanmış tek supplament kreatindir. Onun da faydalı olmasının sebebi diyetle yeteri kadar alınamamasıdır. Spor öncesi pre workout alımını önermiyorum. Kafein gibi uyaranların düzenli kullanımı hiç önermiyorum. Kilom aynı kalsın yağlarım erisin "body recompositiom" olayı da tam bir scam. Eper spora yeni başlamadıysanız hem kas kütlesi koyup hem yağ yakmanız imkansız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde kahve içmeyen biri olarak kafein toleransım çok düşük ama ona rağmen Hiq Smash'in etkisini gram göremedim daha, kutu bitmek üzere.
Aşırı derecede topaklanıyor kare oldu toz artık bıçakla ezmem gerekiyor içebilmek için. Asla önermem.

1- Pre-Workoutlar Kalorisiz takviyelerdir kilo aldırmaz.
2- Önerim Nutrever Noxtreme veya Beast Mode.
3- İçmediğin günlerde Churchill+Kahve içebilirsin.
İçmediğim günler kahve badem tüketiyordum

Kilo alıp verme ne yediğine bağlı değil ne kadar kalori aldığına bağlı. Örneğin spor yapan geç bir erkeğin günlük kalori ihtiyacı 2500 olsun bu erkek 2800-3000 kalori civarında beslenirse kilo alır 2000-2300 kalori civarında beslenirse kilo verir. İhtiyacın olan kaloriyi bildikten sonra sadece süt içerek de kilo alabilir veya zeytinyağı içerek de kilo verebilirsin. Diğer bir önemli olay ise makrolar ağırlık kaldıran kas kütlesi eklemeye çalışam bir sporcu için kg başına 2 gr protein kg başına 0,5-1 gr yağ geri kalanı da kalori ihtiyacına göre karb almalıdır. Supplament olarak da faydadı kanıtlanmış tek supplament kreatindir. Onun da faydalı olmasının sebebi diyetle yeteri kadar alınamamasıdır. Spor öncesi pre workout alımını önermiyorum. Kafein gibi uyaranların düzenli kullanımı hiç önermiyorum. Kilom aynı kalsın yağlarım erisin "body recompositiom" olayı da tam bir scam. Eper spora yeni başlamadıysanız hem kas kütlesi koyup hem yağ yakmanız imkansız.
Spor 5 aydır yapıyorum kilo verdim kilo verirken cardio ve ağırlık çalıştım ama hep aç yaptım yorgundum şimdi kahve çiğ badem ile yapıyorum ama enerjim tükeniyor o yüzden.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
İçmediğim günler kahve badem tüketiyordum

Spor 5 aydır yapıyorum kilo verdim kilo verirken cardio ve ağırlık çalıştım ama hep aç yaptım yorgundum şimdi kahve çiğ badem ile yapıyorum ama enerjim tükeniyor o yüzden.
Büyük/yüksek kalori içeren öğününü antrenmandan önceye sakla kilo verme döneminde ki antremanda enerjk ve güçlü olabil. Vüzcunda karb yokken istediğin kadar perworkout al yine de iyi antrenman çıkmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük/yüksek kalori içeren öğününü antrenmandan önceye sakla kilo verme döneminde ki antremanda enerjk ve güçlü olabil. Vüzcunda karb yokken istediğin kadar perworkout al yine de iyi antrenman çıkmaz.
Şöyleki sabah maydonozlu omlet yanında lor peyniri 4 siyah zeytin öğlenleri 5 6 badem yanında filtre yada türk kahvesi yada sarı leblebi akşamda tavuk salata yada balık salata yada sebze yanında yoğurt yiyorum ama dediğim gihi önceden öğlen yemeyip içmeden spor yapardım şimdi yapıp gidiyorum ve genede pek etki hissetmedim

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Şöyleki sabah maydonozlu omlet yanında lor peyniri 4 siyah zeytin öğlenleri 5 6 badem yanında filtre yada türk kahvesi yada sarı leblebi akşamda tavuk salata yada balık salata yada sebze yanında yoğurt yiyorum ama dediğim gihi önceden öğlen yemeyip içmeden spor yapardım şimdi yapıp gidiyorum ve genede pek etki hissetmedim
Karbonhidrat tüket biraz hiç yok. 100 gram pirinç ekleyebilirsin kaloriyi de dengele, çok düşük alıyosun.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Erkek olmadığım için çok kalori almıyorum
Erkek kız farketmez kilona, günlük hareketlerine göre kalori ihtiyacını hesapla ona göre dengele. O karbonhidrat ile bayılmadığına şükret 0 carb yapıyosun.

whisper snow

80+ Silver
Ketojenik diet mi yapiyorsunuz
Bence kalori hesabi yapin YouTube Will Tennyson izleyebilirsiniz guzel yemek tarifleri var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,812
Üyeler
163,885
Son üye
tayfunali35
Top Bottom