Neler Yeni

Spor programı nasıl?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Hocam merhaba, foruma baktım bununla ilgili konu bulamadım. Metabolizmam çok yavaş haftada 2 defs tuvalete gidiyorum hızlandırmak için yürüyüş yapın diyordu hergün 10k adım atıyorum zaten su dese en az 1l içerim zaten çay müptelası olduğumdan günde en az 5 6 bardak da çay içerim metabolizmayı nasıl hızlandıranilirim ?
hocam bir litre su bence çok az aşırı bence en az 3.5 yada 4 litre su içmelisiniz
kilonuzu öğrenebilirim miyim? özel değilse
mide metabolizmayı hızlandırma diye bir şey yok sadece ufak şeylerle daha fazla yag yakabilirsiniz, ufak şeylerden kastım (sabah aç karnına bır bardak suya bir yemek kasıgı sirke atmak gibi)
sporda genel antreman yaptıktan sonra kardiyo yapınız (karın çalışmanızı öneririm, pazartesi karın çalışın salı çalışmayın gibide yabilirsiniz yani bir gün çalış diğer gün çalışma gibi)
suplement konusuna gelecek olursamda yag yakıcı, l carnitine gereksiz geliyor bana çok bir faydasını görmedim (ben almıştım çok bir faydasını görmedim vucudumda)
yemek konusuna da gelecek olursak size çok klasik gelecek ama çikolata, ekmek yaglı yıyecekler vs yemegın daha sindirimi kolay sizi daha fazla tok tutacak şeyler yiyiniz (sabah üç haşlama yumurta yeşillik bol bol yiyebilrisiniz öğlen salata vs akşam ise uyuma saatinizden 3 saat önce ağır yemek yemeğin
söyleceklerim bu kadar aklınıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz
sağlıcakla kalın

Tox1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yusuf buğra demir
hocam bir litre su bence çok az aşırı bence en az 3.5 yada 4 litre su içmelisiniz
mide metabolizmayı hızlandırma diye bir şey yok sadece ufak şeylerle daha fazla yag yakabilirsiniz, ufak şeylerden kastım (sabah aç karnına bır bardak suya bir yemek kasıgı sirke atmak gibi)
sporda genel antreman yaptıktan sonra kardiyo yapınız (karın çalışmanızı öneririm, pazartesi karın çalışın salı çalışmayın gibide yabilirsiniz yani bir gün çalış diğer gün çalışma gibi)
suplement konusuna gelecek olursamda yag yakıcı, l carnitine gereksiz geliyor bana çok bir faydasını görmedim (ben almıştım çok bir faydasını görmedim vucudumda)
yemek konusuna da gelecek olursak size çok klasik gelecek ama çikolata, ekmek yaglı yıyecekler vs yemegın daha sindirimi kolay sizi daha fazla tok tutacak şeyler yiyiniz (sabah üç haşlama yumurta yeşillik bol bol yiyebilrisiniz öğlen salata vs akşam ise uyuma saatinizden 3 saat önce ağır yemek yemeğin
sağlıcakla kalın
Kilom 70~72 boy 168 kilomdan çok rahatsızım göbekli duruyorum buna sanrıım yağ oranımın fazla olduğundan oluyor. Yaz tatilinde basketbol oynayarak boyuma destek olmak istiyorum :/ babam annem kısa o yüzden fazla uzayacağımı sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez

Tox1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yusuf buğra demir
sağlıcakla kalın
Yeme içmeme dikkat etmesemde 2 hafta gittim (haftada 4~6 gün olarak değişti) ve toplam 1.5kg verdim nasıl bir değer yaz tatilinde ful gideceğimden o zamana fiziğimin iyileşeceğini düşünüyorum.

Top Bottom