Neler Yeni

Spor salonu kapalı moral gg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

zawgatron

80+
Tek terapi kaynağım buydu haftasonu erken kapatıyor moralim çok bozuk kafayı sıyırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Tek terapi kaynağım buydu haftasonu erken kapatıyor moralim çok bozuk kafayı sıyırdım.
Eee napalim bilader kapalıysa kapalı neden böyle enteresan enteresan konular açıyorsun sadece bir şey söylemek için bir şey söylüyorsun tartışmaya açık bir konu aç ki kendine yararlı olabilecek bir konu , kendini geliştir en son hepimizi kandırdılar diye bir konu açmışsin orda düzgün düzgün konuşan insanlara saçma sapan tepkiler vermişsin forumda troll bir kullanıcı olarak geziyorsun sadece ve tahmin ettiğin kadar ilgi çekmiyorsun insanlar sadece bir bakıyor ve geçiyor bunları iyiliğin için diyorum kendini geliştirmeye bak dostum iyi akşamlar

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,745
İsim
Kgn
Eee napalim bilader kapalıysa kapalı neden böyle enteresan enteresan konular açıyorsun sadece bir şey söylemek için bir şey söylüyorsun tartışmaya açık bir konu aç ki kendine yararlı olabilecek bir konu , kendini geliştir en son hepimizi kandırdılar diye bir konu açmışsin orda düzgün düzgün konuşan insanlara saçma sapan tepkiler vermişsin forumda troll bir kullanıcı olarak geziyorsun sadece ve tahmin ettiğin kadar ilgi çekmiyorsun insanlar sadece bir bakıyor ve geçiyor bunları iyiliğin için diyorum kendini geliştirmeye bak dostum iyi akşamlar
ilgi arıyor dostum.boş herifin birisi olduğunu çok belli ediyor maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
ilgi arıyor dostum.boş herifin birisi olduğunu çok belli ediyor maalesef
Çok cringe oluyor bence kendi düşüncem, çok enteresan enteresan konular açıyor ve yazıyor ergenlik tripleri olduğunu düşünüyorum ergenken bazı insanların böyle olduğuna tanıklık ettim yaş aralığı 13-16 arası

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,912
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom