Neler Yeni

Spor salonuna gitmeye güvenim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
Oradaki hiçbir aletin kullanımını,ne çalışacağım bilmiyorum ve bu bana bayağı korku veriyor orada ne yapacağım gibisinden.
İlk baş orada öğretiyorlar mı yoksa salıyorlar mı direkt.

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım
Dostum ilk okula başladığın günü hatırlıyormusun ? onun gibi düşün bunda kendine güvenmeyecek bişey yok gidiceksin ve sana verilen programı gösterilen hareketleri uygulayacaksın . Orda olan hocalar ilk başta yapacağın hareketleri gösteriyorlar sonra salıyorlar genelde

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Spor salonuna göre değişir ilgilenende var ilgilenmeyende ilk defa gittiğinde aletleri nasıl kullanacağını gösterirler bir liste verirler ordaki aletleri yaparsın tek tek gösterirler korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok orda iyi vücutları olan adamlarda zamanında zarganaydı kendine güvenmelisin 💪🏼

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Direk kayıt edip seni kocaman salona atmıyorlar, gösteriyorlar, neyi nasıl yapacağını falan.
Ben de de aynısı var etrafta uzun süredir kalan kişiler varken ben nasıl yaparım falan diye düşünüyordum.

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Spor salonuna göre değişir ilgilenende var ilgilenmeyende ilk defa gittiğinde aletleri nasıl kullanacağını gösterirler bir liste verirler ordaki aletleri yaparsın tek tek gösterirler korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok orda iyi vücutları olan adamlarda zamanında zarganaydı kendine güvenmelisin 💪🏼
Hocam peki m*c fit te de aynı şey geçerli mi bende gitmeyi düşünüyorum

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Kimisi salar kimiside A'dan Z'ye kadar gösterebilir.
Youtebe'dan birkaç video izleyerek kaparsın. Ayırca ordaki herkes doğrusunu yapıyor değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,539
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom