Neler Yeni

Spor salonuna yazılmalımıyım

Receb İvedik

80+ Bronze
Öncelikle ;

173 boy
56 kiloyum

Gideceğim yer 100 yorum üzerinen 4,7 puan almış . Düşük puan verenler müzik için vermişler . SALONUN sahibi olan hocayı herkes övmüş . Sabah 8-11 saatleri arası sakin oluyormuş o saatlerde gitmeyi planlıyorum . evime 15 dakika mesafede . Sizce gidersem ezilirmiyim , kilo alabilirmiyim

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Öncelikle ;

173 boy
56 kiloyum

Gideceğim yer 100 yorum üzerinen 4,7 puan almış . Düşük puan verenler müzik için vermişler . SALONUN sahibi olan hocayı herkes övmüş . Sabah 8-11 saatleri arası sakin oluyormuş o saatlerde gitmeyi planlıyorum . evime 15 dakika mesafede . Sizce gidersem ezilirmiyim , kilo alabilirmiyim
niye ezilesin ve eğer dikkat edersen rahatça kilo alırsın

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Öncelikle ;

173 boy
56 kiloyum

Ezilmezsin Hoca önemli benim hocam cok iyi bir insandı 2 oğluda hoca mesela. Biraz yorulabilirsin bide Hocan ne derse yap dediğim gibi yorulacaksın ama hocana kızma icten ice (Ben yasadığım icin söylüyorum) zamanla güçlenirsin. Kilo almaya ve kas yapmaya bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide yıkanmayı ayarlaman lazım Pandemiden %99 Duşlar iptal o Yüzden eve gecikmeden gidip yıkanman lazım Sporcular genelde gördüğüm kadarıyla mentollü Sampuan kullanıyorlar. Spordan Sonra Alacağın dusta önemli motive eder. Evde de hareket yapman lazın gidince ki hamlamayasın. Sağlıklı beslenmeyi saymıyorum bile

Ladidadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ulaş
Ezilmezsin Hoca önemli benim hocam cok iyi bir insandı 2 oğluda hoca mesela. Biraz yorulabilirsin bide Hocan ne derse yap dediğim gibi yorulacaksın ama hocana kızma icten ice (Ben yasadığım icin söylüyorum) zamanla güçlenirsin. Kilo almaya ve kas yapmaya bak

Bide yıkanmayı ayarlaman lazım Pandemiden %99 Duşlar iptal o Yüzden eve gecikmeden gidip yıkanman lazım Sporcular genelde gördüğüm kadarıyla mentollü Sampuan kullanıyorlar. Spordan Sonra Alacağın dusta önemli motive eder. Evde de hareket yapman lazın gidince ki hamlamayasın. Sağlıklı beslenmeyi saymıyorum bile
Cok guzel anlatmissin.

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Öncelikle ;

173 boy
56 kiloyum

Yol kardeşim hoca senin bünyene göre program ve beslenme düzeni söyler gidebilirsin.

The GodFather

80+ Silver
Bende spor salonuna gidiyorum hayatında hiç gitmediysen ilk hafta kendini çok zorlama yoksa heryerin ağrır demedi deme.
Birde neden ezilesin ki hem sporunu yapacaksın hem sosyal aktiviteni gerçekleştireceksin yeni insanlarla tanışırsın. Oradaki herkes anasının karnından kaslı çıkmadı ya.

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende spor salonuna gidiyorum hayatında hiç gitmediysen ilk hafta kendini çok zorlama yoksa heryerin ağrır demedi deme.
Birde neden ezilesin ki hem sporunu yapacaksın hem sosyal aktiviteni gerçekleştireceksin yeni insanlarla tanışırsın. Oradaki herkes anasının karnından kaslı çıkmadı ya.
Yaşımdan dolayı orda o saatte yakın yaşta 1 kişi bile olacağını düşünmüyorum

Yaşımdan dolayı orda o saatte yakın yaşta 1 kişi bile olacağını düşünmüyorum
16

Zaten oradan en geç 11 de çıkabilirim . Oradan eve gelmem maksimum 11.30 olmalı hemen duşa girip çıkayım , okula hazırlanayım derken saat 12.20 civarı olur .

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Spor salonunda çalışmak daha verimli bence. Alet olarak değil de dikkat olarak. Kafan full sporda odaklı oluyor

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Öncelikle ;

173 boy
56 kiloyum

Neredeyse aynı vücuda sahibiz. Bende 15 yaşındayım boy 174 kilo 1 ay öncesine kadar 46,5 ye kadar düşmüştüm. Halbuki yemeği de çok yiyen biriyim. Herkes çok zayıfsın vs. diyordu. Daha fazla yemek yemeye başladım abur cubur falanda çok yemem arada canım çekince yerim. 1 ayda yemek yemeye basarak 54 civarına yükseldim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arslan Gültekin Çağlar
Reis idare çok önemli, bırakmam diyerek net bir karar verirsen başla. Paran boşa gitmesin. Spor herkes için çok önemli, her konuda ilerlemene yardımcı olur. Bende düşünüyorum başlamayı. Zamanla daha sağlıklı ve daha dinç olursun, iyi bir vücut da ve görünüş de ayrı bir kazanç olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,683
Son üye
Aliyev0
Top Bottom