Neler Yeni

Spor Salonunda Tanıştığım Kız

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
3 yıldır spor salonuna gidiyorum ve yanımda olan bir kız var. Nerdeyse her gün dışarıda birşeyler yapıyoruz, gez toz hatta birkaç defa aynı otelde kaldık. Koskoca 3 yıl olmasına rağmen ne ben ona açıldım ne de o bana. Ne yapmalıyım? Konuyu normalde çook önce açacaktım sonra vazgeçtim, fakat şuan içimi tırmalamaya başladı. Belki de benden bir atılım bekliyordur.

Konu çözüldü. Sonunda açıldım, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Şuan konuştuklarımız başka konular hakkında.

Son düzenleme:

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
3 yıldır spor salonuna gidiyorum ve yanımda olan bir kız var. Nerdeyse her gün dışarıda birşeyler yapıyoruz, gez toz hatta birkaç defa aynı otelde kaldık. Koskoca 3 yıl olmasına rağmen ne ben ona açıldım ne de o bana. Ne yapmalıyım? Konuyu normalde çook önce açacaktım sonra vazgeçtim, fakat şuan içimi tırmalamaya başladı. Belki de benden bir atılım bekliyordur.
e at kanka adımı,karşılıklı bişey olduğunu düşünüyorsan niye bekliyorsun
en kötü sporunu tek başına yaparsın

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Ufaktan belli edebilirsin eğer ki onun da karşılık verdiğini anlarsan açıl derim. Ama şu ihtimal de var 3 yılınız heba da olabilir

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ufaktan belli edebilirsin eğer ki onun da karşılık verdiğini anlarsan açıl derim. Ama şu ihtimal de var 3 yılınız heba da olabilir
Knk emin ol sevgiliden daha yakınız sadece sözlü bir şey yok.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

Melih11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Melihh
Açıl, benim gibi pişman olma

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıl

bide sporu kız için yapma
aynı durumu yaşayıp 2 ay kadar ilişki yaşadım
düşündüğüm gibi olmadı,senin düşündüğün gibi de olmayabilir
depresyona girip yağlanma sonra kötü oluo
Anladım ama açılmak öyle kolay bir şey değil gibi. Önceden 3 defa açıldım hiçbirinde red yemedim fakat kabul de görmedim. Sadece arkadaş olarak kalıyoruz. Bende öyle demesinden sakınıyorum. Birde izlediğim zirilyonlarca aşk animesi, filmi, gerçekte birleştirdiğim insanların hepsi ama hepsi çok basitçe "Benimle çıkar mısın" demekte. Bu bu kadar basit olmamalı. Bana farklı bişey lazım.

NespaY

80+ Silver
Bir düşünsene kızın yerine koy kendini kız seni en yakın arkadaşı sırdaşı olarak görüyor ama bir anda bakıyor bu çocuk bana aşıkmış diyor ve arkadaşlığınız bitiyor tamamen kişilik meselesi ben kızı tanımıyorum net bir şey diyemem ki bu forumda kimse sana net bir şey söyleyemez.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Anladım ama açılmak öyle kolay bir şey değil gibi. Önceden 3 defa açıldım hiçbirinde red yemedim fakat kabul de görmedim. Sadece arkadaş olarak kalıyoruz. Bende öyle demesinden sakınıyorum. Birde izlediğim zirilyonlarca aşk animesi, filmi, gerçekte birleştirdiğim insanların hepsi ama hepsi çok basitçe "Benimle çıkar mısın" demekte. Bu bu kadar basit olmamalı. Bana farklı bişey lazım.
ret yemişsin,ama karşına çıkanlar iyi insanlarmış sanırım kibarca dile getirmişler
çıkma teklifi konusunda bi fikrim var hep yapmak istemişimdir
benche yattığında hislerini dile getirebilir
kabul etmeyecek gibi olursa parmağınla hafifçe benchi bastırabilirsin
altına kalacağını anladığında teklifini kabul edecektir
ederse yükü üstünden alabilirsin

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Bir düşünsene kızın yerine koy kendini kız seni en yakın arkadaşı sırdaşı olarak görüyor ama bir anda bakıyor bu çocuk bana aşıkmış diyor ve arkadaşlığınız bitiyor tamamen kişilik meselesi ben kızı tanımıyorum net bir şey diyemem ki bu forumda kimse sana net bir şey söyleyemez.
Deme yanarım.

Melih11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Melihh
Kanka çocuğun anlattığına gçre ikisi birbirini seviyor ama ikiside adım bekliyor. Eğer kız zatem arkadas olarak görüyorsa kız friendzone yerse işler aşırı sıkıntı

Top Bottom