Neler Yeni

Spor Salonunda Tanıştığım Kız

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
bide konudan bağımsız liftler ne durumda brom
kaç kilosun

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Söylemeye çalıştığım anda sanırım anlıyor ve kızarıyor o sırada bende kızardığım için konuşamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

87
bench squat df liftleri kaç
çözüldüğünü düşündüğüm için konuyu dağıtıyorum
çözüldü değil mi?
bizim lafımızla olacak bişey değil pek cesaretini topla 3 2 1 diye say içinden
çıkar baklayı bu kadar basit

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
çözüldü değil mi?
Valla hatırlamıyorum hocam 2dk verin raporda vardır belki bakayım.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
çözüldü değil mi?
Maalesef hocam yazmıyor. Olabilirse yarın buraya yazarım. Artık deneyecek gibiyim. Sanırım gözümü kapatacağım.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
14 yaşında nasıl otelde kaldınız ailecek tatile gidip o şekilde mi aynı otelde kaldınız ,bence açılmak zorunda değilsin erken yaşınız daha küçük zaten sevgi varsa devam eder biraz büyüyün çocukluk aşkı kolay kolay bitmez gibi hani yaş büyük olsa kız düşünür niye açılmıyor niye ciddi bi yola girmiyoruz evliliğe adım atmıyoruz diyebilir de bu yaşlarda bence gerek yok akışına bırak olacaksa zaten kendiliğinden olur :)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,972
İsim
Hacı
Cesaretini topla teklif et :)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
14 yaşında nasıl otelde kaldınız ailecek tatile gidip o şekilde mi aynı otelde kaldınız ,bence açılmak zorunda değilsin erken yaşınız daha küçük zaten sevgi varsa devam eder biraz büyüyün çocukluk aşkı kolay kolay bitmez gibi hani yaş büyük olsa kız düşünür niye açılmıyor niye ciddi bi yola girmiyoruz evliliğe adım atmıyoruz diyebilir de bu yaşlarda bence gerek yok akışına bırak olacaksa zaten kendiliğinden olur :)
Otelde kalma konusunda ailem gerçekten maalesef beni takmıyor. Fakat mutluyum bu konuda.

Cesaretini topla teklif et :)
Nasıl ya? Bu kadar kolay mı?

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
Sinyal var son 1 yıldır.(Ondan önce bir tık çocuktuk) Benim sıkıntım ikimizinde açılmada sıkıntı yaşaması.
O hissiyatı aldıysan dene bence madem içini tirmalayan biseyler var bırak gitsin. Sonra başka biri gelirse çok üzülürsün. Açılma zamanı olarak da özel gününüz olabilir. Örnek spora başladığın ilk tarih, ilk güzel şeyler yaptığınız zamanın tarihi vs. Vs. Küçük olaylardan yaşanan aklınızda kalan tarih bile olabilir. Bu tarihlerde kızı özel hissettirecek şeylerle ne seviyorsa alıp açılabilirsin. Mesela papatya seviyordur, açıldıktan sonra bi demet papatya uzatabilirsin zaten sana karşı biseyler hissediyorsa orda net söyler, Ama unutma kız seni arkadaşı olarak görüyor olabilir. öyle bi durum varsa açıldıktan sonra zaman tanımadan üst üste hamlelerini yap çünkü kızlar kendi kendine düşünerek arkadaşlarıyla konuşarak kendilerini saçma sapan düşüncelere sokup olucak şeyi mahvedebiliyorlar(yaşandı). Bu friendzone kısmına girersen ve devam etmek istiyorsan onunla ilgili küçük ayrıntılarla instagram capsleri falan dene mesela parmak güreşi yaparsın kaybedersin ama elini tuttuğun için kendin kazandığını bilirsin vs gibi (bu tür ayrıntıları denedim başarılı oldu) 😂 son olarakta kendine güven istersen basarabilrsin.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
14 yaşında bunlar garip geliyor ama 18 olsaydın sana bişi önerecektir iyiki onermemisim yoksa hapise gidebilirdim
Hocam emin olun kimlik istemedikleri sürece beni 20 yaşından aşşağı görmezler.

O hissiyatı aldıysan dene bence madem içini tirmalayan biseyler var bırak gitsin. Sonra başka biri gelirse çok üzülürsün. Açılma zamanı olarak da özel gününüz olabilir. Örnek spora başladığın ilk tarih, ilk güzel şeyler yaptığınız zamanın tarihi vs. Vs. Küçük olaylardan yaşanan aklınızda kalan tarih bile olabilir. Bu tarihlerde kızı özel hissettirecek şeylerle ne seviyorsa alıp açılabilirsin. Mesela papatya seviyordur, açıldıktan sonra bi demet papatya uzatabilirsin zaten sana karşı biseyler hissediyorsa orda net söyler, Ama unutma kız seni arkadaşı olarak görüyor olabilir. öyle bi durum varsa açıldıktan sonra zaman tanımadan üst üste hamlelerini yap çünkü kızlar kendi kendine düşünerek arkadaşlarıyla konuşarak kendilerini saçma sapan düşüncelere sokup olucak şeyi mahvedebiliyorlar(yaşandı). Bu friendzone kısmına girersen ve devam etmek istiyorsan onunla ilgili küçük ayrıntılarla instagram capsleri falan dene mesela parmak güreşi yaparsın kaybedersin ama elini tuttuğun için kendin kazandığını bilirsin vs gibi (bu tür ayrıntıları denedim başarılı oldu) 😂 son olarakta kendine güven istersen basarabilrsin.
Hocam annem beni böyle gazlamadı. Yani konuyu açmasaydım yinede deneyecektim. Fakat kolay yolu var mı diye sordum. Zevkleri her ne kadar bir tık erotik olsa da deneyecek gibiyim. EYW

Top Bottom