Neler Yeni

Spor Salonunda Tanıştığım Kız

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Olm ne kaybedecen zaten daha hayatına dahil olmamış 2 hafta efkarlanirsin Max. Sonra arkasından küfür edersin dahil olmamış şeye üzülme :D 1 milyon seçenek var 1 olmadı 999.999 tane daha var sıkma canını
Hocam ama siz şey gibi dediniz "O özel değil onun gibi bir sürüsünü bulursun" Ne haddime ama ben böyle anlıyorum.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
Tmm. Neyse yarın ebet açılacağım fakat bir hediyeyle gitmem zorunlu mu? Yani gerek mi?
Bana sorarsan Karşındaki kişiyi sen tanıyorsun, biz değil. kim neyden hoşlanır bilmiyoruz. Yapicagın eylemler veya söylediğin sözlerde bi hediye anlamı taşıyabilir karşı taraf için sadece özel bi teklif olsun diye yukarıda yazdığım yazıyı yazdım ben en son teklifimi sebnem pekerin 1:10 dan sonra söylenen şarkı sözleri ile yapmıştım gerisini sen düşün :D ama bizim durum farklıydı arkadaş ortamında tanışmıştık diğerleriyle aramız bozulmasından korkuyorduk o yüzden birbimize açılmıyorduk. Dediğim gibi duruma ve karşı kişinin karakterine göre

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
forumun önder fitnessi

çok kafa yorma
sporda tanıştığım bi bacınızla 2 ay kadar ilişki yaşadım yaşamaz olaydım
umarım başına benzeri gelmez
AGB. Umarım hayalindeki kadını bulursun (20 yaşında filansın dşye kabul ediyorum)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Bana sorarsan Karşındaki kişiyi sen tanıyorsun biz değil kim neyden hoşlanır bilmiyoruz. Yapicagın eylemler veya söylediğin sözlerde bi hediye anlamı taşıyabilir karşı taraf için sadece özel bi teklif olsun diye yukarıda yazdığım yazıyı yazdım ben en son teklifimi sebnem pekerin 1:10 dan sonra söylenen şarkı sözleri ile yapmıştım gerisini sen düşün :D ama bizim durum farklıydı arkadaş ortamında tanışmıştık diğerleriyle aramız bozulmasından korkuyorduk o yüzden birbimize açılmıyorduk. Dediğim gibi duruma ve karşı kişinin karakterine göre
Hocam çok zeki ve felsefik yazıyorsunuz ama günümüz aşkları için bence artık formülü kalmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mrr

Sagittarius

80+ Silver
Hocam ama siz şey gibi dediniz "O özel değil onun gibi bir sürüsünü bulursun" Ne haddime ama ben böyle anlıyorum.
Hayır öyle değil bak daha olmadınız ve olmaz iseniz yine bulursunuz çok saçma gelecek ama hatta ret yediği andan itibaren başkasını bulan insanlar gördüm özel olmasıyla ilgisi yok daha senin için özel olmadı

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Hayır öyle değil bak daha olmadınız ve olmaz iseniz yine bulursunuz çok saçma gelecek ama hatta ret yediği andan itibaren başkasını bulan insanlar gördüm özel olmasıyla ilgisi yok daha senin için özel olmadı
Belki de sırf benim açılmamı beklemek için sew yapmadı. Hmm haklısınız hocam.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE

Sagittarius

80+ Silver
Konu dışı oldu ama hocam şuanda hiç sevdiğiniz var mı? Yada oldu mu? Yaş kaç?
Yaş 23 , Evet oldu hatta nişanlanip sonra attık, Bı kızla yeni başladık eve atmaya çalışıyorum oda gelecekte evlenmeden olmaz ayağına yatıyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,972
İsim
Hacı
Otelde kalma konusunda ailem gerçekten maalesef beni takmıyor. Fakat mutluyum bu konuda.

Nasıl ya? Bu kadar kolay mı?
tabii ki her şey anlık cesaret toplamakla biter :)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Yaş 23 , Evet oldu hatta nişanlanip sonra attık, Bı kızla yeni başladık eve atmaya çalışıyorum oda gelecekte evlenmeden olmaz ayağına yatıyor
İnşallah seversiniz birbirinizi. Bana yaşımdan dolayı gelişmiş ilişki yok sayılıyor maalesef. u toplumun kötü bir özelliği

tabii ki her şey anlık cesaret toplamakla biter :)
Keşke o kadar kolay olsa. Heyecandan uyumayacağım sanırım.

Sagittarius

80+ Silver
İnşallah seversiniz birbirinizi. Bana yaşımdan dolayı gelişmiş ilişki yok sayılıyor maalesef. u toplumun kötü bir özelliği

Keşke o kadar kolay olsa. Heyecandan uyumayacağım sanırım.
Seviyoz zaten ben gece uyuyamiyomki

Bu gece uyumamamin sebebi o zaten bazen diyorum acaba oda bukadar seviyomu

Son düzenleme:
Top Bottom