alex jensen
80+ Silver
yaş kaçtı bu arada sen ve kızınHocam başardım gibi gibi. Her ne kadar saçma olduysa da. Nedense önceden ne kadar mutluysam şuanda da o kadar mutluyum. Bir şey değişmemiş gibi. Olayı anlatayım: Sabah 7 de spor salonuna gittim. Yine o sırada telefondan random atışıyorduk, geldiğimde death lift yaparken "Biz kaç yıldır birlikteyiz." dedim. Bu sözü kullanırken utanmamak için tüm varoluş enerjimi kullandım tabii. Doğal olarak "3 yıldır." dedi ve şak "Çok güzelsin." dedim. Şaşırmasını beklerdim ama normal bir şekilde "Ne yönden?" dedi. "Her şeyin diyebilirim" dedim. Sonra gülümseyerek "Teşekkürler canım." dedi. Aradan 2 - 3 dakika geçince ben nasıl açılacağımı planlarken "Biz birbirimizi ne kadar seviyoruz?" dedi. Derken o da kendini zor tutmuş gibiydi. Tam ben fırsat bu fırsat dedim SANIRIM "Dünya'lar kadar çok." dedim. O da sakince "Ben de." dedi. O anki hafif soğukkanlılıkla "1 yıldır söyleyemiyoruz birbirimize ama benimle çıkar mısın?" dedim. Anında "Olur!" dedi. Bir rahatladım bir rahatladım, o anda lift karnıma düştü fakat nedense artık daha mutluyum diyemem. Zaten ilişkimiz sadece sözlü olarak itiraf edilmemişti. Neyse o olur deyince sarıldım. O da benim aklımda olanı söyledi sanırım "Zaten sadece 'Benimle çıkar mısın?' demediğin kalmıştı" dedi. Mutluyum, hepinize gönülden teşekkür etmek istiyorum. Daha sonra olanları yorumu uzatmamak için koymadım. Yüzeysel olarak yazdım.