Neler Yeni

Spor yapan arkadaşlar hedefiniz nedir ?

Alikose01

80+ Bronze
Canım sıkıldığı için böyle bir konu açtım, tabi bir de hedeflerimin bir tanesine yaklaştığım için keyfim yerinde ondan.
Her neyse spor yapan arkadaşlar( diyet yada vücut geliştirme farketmez ) sizin hedefleriniz neler ? benim hedefim 121.8 KG den 85'e düşmekti ve şuan 86,10 KG oldum sizler neler başardınız paylaşırsanız sevinirim.
NOT: 1. Resim 121 KG, 2. resim güncel kilom, 3. resim 92 falandım yenisini çekmeye üşendim.

Ekler

• IMG_3286.jpeg
    IMG_3286.jpeg
    2 MB · Hit: 119
  • IMG_6345.PNG
    IMG_6345.PNG
    995.8 KB · Hit: 118
  • IMG_6092.jpeg
    IMG_6092.jpeg
    655.4 KB · Hit: 118

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
11800232_693940294070182_6921519732300571415_n-1.jpg
IMG_20200906_155816.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

55kg to 85kg 18 ay

Alikose01

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Canım sıkıldığı için böyle bir konu açtım, tabi bir de hedeflerimin bir tanesine yaklaştığım için keyfim yerinde ondan.
Her neyse spor yapan arkadaşlar( diyet yada vücut geliştirme farketmez ) sizin hedefleriniz neler ? benim hedefim 121.8 KG den 85'e düşmekti ve şuan 86,10 KG oldum sizler neler başardınız paylaşırsanız sevinirim.
NOT: 1. Resim 121 KG, 2. resim güncel kilom, 3. resim 92 falandım yenisini çekmeye üşendim.
Fotoğraflarım yok ama neredeyse birebiriz 6 ay önce 120.4 kiloydum birşeylere dur demenin zamanı geldiğini düşündüm ve şu an 85 kiloyum ve bana önceden çok zor görünen üşendiğim bir şey olan vücut geliştirmeye başlıyorum bazı arkadaşlar ne var bunda diyebilir ama konu sahibi arkadaşta bana katılacaktır benim için bu kilo bile hayal sayılırdı artık başardım ve neden devamı olmasın dedim 6 ay sonra umuyorum bomba bir şekilde karşınızda olacağım şimdilik görüşürüz.

Hefn

80+
Spora başlama motivemi arttırdınız :d

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Çoluk çocukla muhattap olmayalı baya uzun zaman oldu

.
Sen tam bir ergensin sizin gibileri ben çok iyi biliyorum şu attığın iskelet fotoğraflar çocukluğundan kalma net 18 ayda yaptığım diye attığın vücutta ben hiç bişey görmüyorum Max 3-4 ayda yapılabilecek biceps ve hafif küçük bir omuz ne tricepsin var ne kanatların var ne göğsün var olmayan şeyle böbürlenmeyi bırak 5 senedir bu işin içindeyim neyin ne olduğunu biliyorum vücudun iyi değil 3-4-5 aylık salon vücudu kaç yıllık fotoları eski halim diye atmış birde djajajhahaha

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
profil fotoğrafı gorfo olan veletin yaptığı yoruma bka adashasdhasdh

indir.jpg

aahahashassdhahda yumurtamı yerken eglendim ahahaahxhaxahxahxaxhaxhax haxhblanöjasdçasdöa

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
profil fotoğrafı gorfo olan veletin yaptığı yoruma bka adashasdhasdh

Alıntıyı görüntüle

aahahashassdhahda yumurtamı yerken eglendim ahahaahxhaxahxahxaxhaxhax haxhblanöjasdçasdöa
Kendi kendine gülüyor ergen :) ortada 2 senelik bir vücut asla yok bu 1 ortada 30 kg lik sporla alınan kas kütlesi asla yok bu 2 diğer attığın fotolar bariz çocukluk fotoğraflarin bu 3 ortada vücut da yok bu 4 ben ortada vücut görmüyorum ilk 1 senede alınan kas kütlesi diğer senelerde asla ilk seneki gibi olmaz artık ağlamayı bırak ben çamur atmıyorum uydurduğunu spor için yorumları okuyana arkadaşlara söylüyorum arkadaşlar ortada asla 18 aylık bir vücut yok 4 ayda ayda böyle küçük bir biceps böyle ufak bir omuz yapabilirsiniz başka bişey yok zaten arkadaşın vücudunda gorfoyu hem biliyor bende gülüyor aşırı ironiksin .d

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
İlk hedefim başlamak 🤨

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
58 kilodan 86 sonra 81 e düştüm. 2023 powerlifter yarışmasına hazirlanmayi hedef koydum. Pr lar şu şekilde
Bench 155 kg ( kendi kilomda tr rekoru 165)
Deadlift 240 kg (Kendi kilomda tr rekoru 275)
Squad 180 kg ( kendi kilomda tr rekoru 225)
İnanmayanlar için eski pr paylaştığım Instagram hesabımı verebilirim

Kendi kendine gülüyor ergen :) ortada 2 senelik bir vücut asla yok bu 1 ortada 30 kg lik sporla alınan kas kütlesi asla yok bu 2 diğer attığın fotolar bariz çocukluk fotoğraflarin bu 3 ortada vücut da yok bu 4 ben ortada vücut görmüyorum ilk 1 senede alınan kas kütlesi diğer senelerde asla ilk seneki gibi olmaz artık ağlamayı bırak ben çamur atmıyorum uydurduğunu spor için yorumları okuyana arkadaşlara söylüyorum arkadaşlar ortada asla 18 aylık bir vücut yok 4 ayda ayda böyle küçük bir biceps böyle ufak bir omuz yapabilirsiniz başka bişey yok zaten arkadaşın vücudunda gorfoyu hem biliyor bende gülüyor aşırı ironiksin .d
Herkesin kas metabolizması aynı değildir hocam,spor yaptığınıza göre bunu bilmeniz gerekirdi. Her zaman biri daha hızlı kilo alır daha hızlı kilo verir fakat yine her zaman tam tersi olan insanlar da olur. Yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey var ise YouTube veya Chrome üzerinden dediğim olaya bakabilirsiniz,iyi günler.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
58 kilodan 86 sonra 81 e düştüm. 2023 powerlifter yarışmasına hazirlanmayi hedef koydum. Pr lar şu şekilde
Bench 155 kg ( kendi kilomda tr rekoru 165)
Deadlift 240 kg (Kendi kilomda tr rekoru 275)
Squad 180 kg ( kendi kilomda tr rekoru 225)
İnanmayanlar için eski pr paylaştığım Instagram hesabımı verebilirim

Herkesin kas metabolizması aynı değildir hocam,spor yaptığınıza göre bunu bilmeniz gerekirdi. Her zaman biri daha hızlı kilo alır daha hızlı kilo verir fakat yine her zaman tam tersi olan insanlar da olur. Yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey var ise YouTube veya Chrome üzerinden dediğim olaya bakabilirsiniz,iyi günler.
Kas metabolizmasi nedir arkadaşım ? Öyle bişey mi var.
Kas fizyolojisi vardır
Herkesin bir kilo alıp vermediğini bende biliyorum ki arkadaş çabuk kilo alabilen biri olsaydı üstteki gibi zargana olmazdi bana kilo alıp vermeyi öğretiyorsun benim yukarıda gördüğüm ilk attığı fotoların eski olduğu 18 aylık bir vücut görmediğim arkadaşın vücudun Max 4-5 aylık ortada vücut da yok sen neyi söylüyorsun hiç spor yapmayan bir insan ilk senede çok verim alır onun sağladığı bicepsler var haricinde bişey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom