Spor yapmaya başlicam nasıl beslenmeliyim

engelledim seni, yine yapay zekaya yazdırmışsın baştaki paragrafıda, ben cips yesin mi dedim ahraz? adama pilavı yağsız yap tavuğu haşla demişsin adam zaten zayıfım diyor. Sağlıklı yağların vücut ve hormonlar için öneminden haberin var mı? Sen cips yeme mi demişsin? Pilavı yağsız yap demişsin ahraz. yapay zekaya yazdırdığın için kendin bile bilmiyorsun ne yazdığını, yeni başlayan biri protein hedefini ossurarak bile tamamlar merak etme, hiçbir şeyden haberin yok. protein tozuna özel durum değil su içme durumu, zaten su çok içmek gerekiyor, amonyak üre falan zaten insan vücudunun TEMEL ATIK MADDELERİ. ahraz dostum sen ne biyolojiden ne vücut geliştirmeden anlamazsın,
yaptığın tüm çirkin ithamların ekran görüntülerini aldım gerçekten kullandığın üslup beni çileden çıkardı sana söz en kısa sürede seni savcılığa şikayet edeceğim.

yaptığın tüm çirkin ithamların ekran görüntülerini aldım gerçekten kullandığın üslup beni çileden çıkardı sana söz en kısa sürede seni savcılığa şikayet edeceğim.
etmezsen namertsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben klausm dersin mahkemede de ok? şey de bana ahraz dediler çünkü ben bilmediğim alakam olmayan konularda yapay zekaya sorarak ahkam kesen bir ahrazım

etmezsen namertsin

Ben klausm dersin mahkemede de ok? şey de bana ahraz dediler çünkü ben bilmediğim alakam olmayan konularda yapay zekaya sorarak ahkam kesen bir ahrazım
devam edebilirsin tüm mesajlarının ekran görüntülerini alıyorum.

Spam
devam edebilirsin tüm mesajlarının ekran görüntülerini alıyorum.
al diye yazıyorum bende minik dostum

@egm yardım edin bu çocuğa ahraz dedimmm yardım lütfen

al diye yazıyorum bende minik dostum

@egm yardım edin bu çocuğa ahraz dedimmm yardım lütfen
Yasal haklarımı kullandığımı bilmen yeterli. Süreç resmi merciler tarafından değerlendiriliyor.
1750339642475.webp

anladığım kadarıyla kaslarını büyütmek ve gelişmek istiyosan yemen gerekiyor cidden. diğer türlü kasların küçülür o yüzden yemek yemelisin. tabii önüne geleni değil sağlıklı şeyler ama porsiyonlarını büyük tutarak. kuruyemişler çok kalorili mesela hem küçük küçük olduğu için yemesi de kolya bu tarz kalorisi yüksek avokado, et gibi prtotein oranı ve besin değeri yüksek gıdalar yemeni öneririm. ben bu dönemde ek olarak protein tozu da kullandım. şart değil bence ama yemek yemekle aram çok olmadığı için kurtarıcı olmuştu. ayrıca gece yatmadan önce yemek yemekte büyümene katkı sağlar. yulaf muz fıstık ezmesi gibi şeyler yersen mesela protien tozunu da katabilirsin buna, böylece gece boyu kaslar beslenir.

Yasal haklarımı kullandığımı bilmen yeterli. Süreç resmi merciler tarafından değerlendiriliyor.
Alıntıyı görüntüle
O arkadaş her şeyi bildiğini sanıyor , haksız çıkınca da hakaret ediyor iyi yapmışsınız. Ben de mesajlarını takip ediyordum bu çocuğun , 1 defa raporlarımdan dolayı banlandı , şimdi de bu hakaretlerini raporlayarak 2. defa banlattım forumca kurtulmuş olmuş toxic bir insandan :D

Geri