Neler Yeni

Spora Başlayacağım, Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,686
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
az geliş creatine çek kral
o ne işe yarıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle yaktığın kalori aldığından fazla olmalı, günlük 400 kalori civarı açık yetecektir. Amaç biraz kilo verip biraz kas kazanmaksa bu çok kafaya takılacak bişey değil. Eğer antrenmanı düzgün yaparsan yiyeceğin ekmek (aşırı olmadığı sürece) seni geriye atmaz mesela yemekhanede adamdan pilavın yağsız yerinden istemek, yemeğin yağsız yerinden istemek bile dediklerin için yeterlidir. Şeker vücütta kullanılmayan ve fazla kalorili bir besin olduğu için sana fazla kalori sağlar ve bu fazla kaloriler vücutta depolanır ve yağlı bir görüntü oluşur. Antrenmanın hakkını ver istersen diyet bile yapma
teşekkür ederim hocam protein tozu vesaire hakkinda ne dusunuyorsunuz?

ve ek olarak nasil bir antrenman yapmam gerekiyor?

cunku ben birazdan ziyade bayagi gelismek istiyorum.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
hocam beslenme olarak yurtta kaliyorum diye istedigimi yiyemiyorum.
full body baslayin diyorsunuz, hic bilmedigimden soruyorum, full body nedir, ne degildi? hangi hareketler buna giriyor?
O hareketi yanlış yapıyosun kardeşim

o ne işe yarıyor hocam
Kaslarda su depoluyor, kuvvetlendiriyor. Onun dışında çok sık kullanmaman lazım yoksa kel olmaya başlıyosun :D

En İyi Cevap
1
O hareketi yanlış yapıyosun kardeşim

Kaslarda su depoluyor, kuvvetlendiriyor. Onun dışında çok sık kullanmaman lazım yoksa kel olmaya başlıyosun :D
Kel yaptığı bilimsel bir şey değil

o ne işe yarıyor hocam

Protein tozu kullanılabilir
İlk ay full body yapıp daha sonra ppl yaparsın

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
merhabalar. spora baslayacagim yakin surede. kilolu biri oldugumdan mutevellit hem kararinca az yiyecegim hem de saglikli beslenmeye calisacagim.

maksadim zayiflamaktan ziyade yine iri biri kalip yaglarimi kasa donusturmek, cevik ve zinde olmak.

yurtta kaldigimdan dolayi yeterli besini alamiyorum acikcasi. ekmek veya zararli urunler var, yiyebilirim fakat bunlar benim yararima degil. gerekli protein deseniz hic ama hic yok. et neredeyse cikmiyor yemekhanede. ben de her gun gidip yuksek proteinli bir yemek yiyemem. hem zayiflamam gerekiyor hem de maddi olarak gucum yetmez. bundan oturu protein tozu ile az da olsa protein ihtiyacimi giderebilecegimi dusunuyorum. bu sizce dogru mu? dogru ise hangi protein tozunu onerirsiniz, buyurun.

ek olarak abur cuburu ve zararli market urunlerini falan kestim, arada cok acikinca bir seyler yemek istiyorsam meyve yiyorum. tatli yemeyi de biraktim. caya seker atiyorum, onu da yavas yavas azaltmayi dusunuyorum.

hepsine ek olarak yeni baslayacagimdan dolayi spor salonunda ne yapacagimi bilmiyorum. :D youtubeda bir suru baslangic icin full body programlar var ama hepsi birbirinden farkli seyler soyluyor, kafam cok karisti. bu konuda tavsiye vermek isteyen olursa can-i gonulden dinlerim.

simdiden tesekkur ederim.
Sade /Sütlü Kahvelerde surup ve ek seker eklenmedikce cok zararlı değil. Sade Kahveler (Türk, Filtre, Americano) neredeyse kalorisiz.

Filtre olarak Sert sevenler icin Kolombia, Yumusak/Orta icim icinse El Salvador Önerebilirim. Bu iki kahveyi yapım esnasında karıstırıp, sizde sertliğini ayarlıyabilirsiniz.

XeaveN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Bural
o ne işe yarıyor hocam

kaslarında su topluyor ve daha fazla ağırlık kaldırıyosun baya bi üst seviyeye taşıyor + olarak görüntü olarak da büyük gösteriyor

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,686
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
kaslarında su topluyor ve daha fazla ağırlık kaldırıyosun baya bi üst seviyeye taşıyor + olarak görüntü olarak da büyük gösteriyor
bugün başlayacağım spora ilerleyen zamanda param da olyrsa kullanırım hocam

XeaveN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Bural
bugün başlayacağım spora ilerleyen zamanda param da olyrsa kullanırım hocam
hocam ben de aynısını diyordum ucuz bir şey grizzone öneririm sürekli indirim ve hani creatine bu miktarı önemli 300 lira civarı bir şey cardiyo yap kalori açığı oluştur bas baba creatine mükemmelsin bitti bu

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,686
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
hocam ben de aynısını diyordum ucuz bir şey grizzone öneririm sürekli indirim ve hani creatine bu miktarı önemli 300 lira civarı bir şey cardiyo yap kalori açığı oluştur bas baba creatine mükemmelsin bitti bu
o ne hocam marka mi

Top Bottom