Neler Yeni

Spora başlıyacağım ne önerirsiniz

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Arkadaşlar vücut ağırlığı ile çalışmak daha iyi zaten boyum kısa dumbell kullanmıyorum hangi hareketleri önerirsiniz(eskiden biraz yapıyordum nizami olmasa da 7 muscle up yapmıştım)yani öyle başlangıç hareketleri pek olmasın.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,941
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Öncelikle başlamanı öneririm. Ertelemeden. Başlayacağım diyip diyip başlamazsanız istek bir süre sonra gidiyor ve hiç başlamıyorsunuz.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Arkadaşlar vücut ağırlığı ile çalışmak daha iyi zaten boyum kısa dumbell kullanmıyorum hangi hareketleri önerirsiniz(eskiden biraz yapıyordum nizami olmasa da 7 muscle up yapmıştım)yani öyle başlangıç hareketleri pek olmasın.
ilk 1 ay fullbody antrenman yapmanı öneririm hafif ağırlıklarla çok abartmadan bi vücut alışsın sonra istersen bölgesele geçersin

VitoScaletta

80+ Gold
calisthenics veya street workout a başlayabilirsin şunu söyliyim ağırlık çalışmak boy kısaltmaz eğer hedefin vucut sa ağırlık kaldırmadan iyi bi vucuda ulaşamazsın ve antrenmanlarınında çok zevkli geçiceğini söyleyemem

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
calisthenics veya street workout a başlayabilirsin şunu söyliyim ağırlık çalışmak boy kısaltmaz eğer hedefin vucut sa ağırlık kaldırmadan iyi bi vucuda ulaşamazsın ve antrenmanlarınında çok zevkli geçiceğini söyleyemem
Eskiden calisthenics yapıyordmu zaten 7 muscle up yapmıştım bir ara nizami olmasada şuan ağırlık pek istemiyom yani çok kas kütlesi olmasına gerek yok 14 yaşında 157 boyum var korkuyorum uzamassa diye biraz uzasın ağırlığa da geçerim :D

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Vay be konulara etiketlenmeye başlamışım duygulandım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan 22 yaşımdayım. Siz yaşlarınızda spora başladım. 14 15 yaşında 90 küsür kiloları gördüm. Küçük bir danaydım. :) İlk önce tempolu yürüyüşler ve beslenme ile kilo verdim. Kilom azaldığında koşulara başladım. 70'li kilolara geldiğimde vücut ağırlığım ile antremanlara başladım. Hoşumada gitti bırakadım. Parkur yaptım kendimce uçup kaçmak çok zevkliydi o yaşlarda hala öyle :) Siz 7 muscle up yapabildiğinizi söylüyorsunuz çok iyi bu. Yerinde olsam calisthenics parkur devam ederdim. İlerleyen yaşlarda vücut geliştirme falan düşünürsen bu yaşlarda bunları yapman temelinin sağlam olmasını sağlar. Evde ekipmansız program istersen yardımcı olabilirim. Özelden ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vay be konulara etiketlenmeye başlamışım duygulandım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan 22 yaşımdayım. Siz yaşlarınızda spora başladım. 14 15 yaşında 90 küsür kiloları gördüm. Küçük bir danaydım. :) İlk önce tempolu yürüyüşler ve beslenme ile kilo verdim. Kilom azaldığında koşulara başladım. 70'li kilolara geldiğimde vücut ağırlığım ile antremanlara başladım. Hoşumada gitti bırakadım. Parkur yaptım kendimce uçup kaçmak çok zevkliydi o yaşlarda hala öyle :) Siz 7 muscle up yapabildiğinizi söylüyorsunuz çok iyi bu. Yerinde olsam calisthenics parkur devam ederdim. İlerleyen yaşlarda vücut geliştirme falan düşünürsen bu yaşlarda bunları yapman temelinin sağlam olmasını sağlar. Evde ekipmansız program istersen yardımcı olabilirim. Özelden ulaşabilirsin.
7 muscle up da nimazmi değil şey sağ omuzumdan güç alıp çıkıyordum şimdi yeniden başlama kararı aldımda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,113
Üyeler
163,433
Son üye
ahmetkdsn
Top Bottom