Spora bir yıl ara verdikten sonra tekrar başladım 2 gündür süren şiddetli ağrı

f4xl

80+
Reaksiyon skoru
2
Başlıktada yazdığım gibi spora bir yıl sonra tekrardan başladım öncesinde 1.5 aylık bir geçmişim vardı şimdi tekrar başlarken ısınmadan aynı ağırlıktan devam ettim ve daha önce hamer curl yapmamıştım içe doğru bükerek yanlış formda yapmışım ve şuan kolumu açamıyorum sadece 90 derece açılıyor aşağısına gitmiyor açmaya çalışınca bicepsimin iç kısmından başlayıp dirsegimin içinden geçen dış kolima kadar giden belirlir bir hat boyunca oluşan ağrı var zaman zaman uyuşma oluyor ve güç kaybım var basit işlerde bile zorlanıyorum 2 gündür böyle yarın doktora gidicem sizce ne olmuş olabilir ne yapabilirim şuanda

Hocam aynı ağrı bende de vardı, sert bir kol antrenmanından sonra oturup 3 saat oyun oynamıştım. Kollarım tek bir pozisyonda saatlerce bekledi sonrasında da açılamayan, açıldığında kapanamayan kollarım oldu :). Şaka bir yana bir kaç güne geçti bir daha aynı hatayı yapmadım belki sizinki de bu sorundan muzdarip olmuş olabilir diye yazıyorum. Aynı ağırlıkla girmek de biraz iddialı olmuş gibi evet kas hafızası falan fistan ama 1 senede muhakkak güç kaybetmişsinizdir, bence biraz zaman tanımalısınız.

Geri