Neler Yeni

Sporcu besin takviyesi hakkında öneri tavsiye (Protein tozu - Creatin )

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Daha önce Protein Tozu ve Creatine olarak bunları kullanmıstım memnunda kaldım. sonra askerlik vs. sporu boşladık. şimdi tekrar başladım 3 hafta falan oldu tekrar almam gerekiyor tekrar bu markaları düşünüyorum fakat farklı öneriliriniz varmı yine bütce ortalama bunların fiyatları kadar yada bu ürünleri tekrar alayım mı ?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,847
İsim
Can BOZKURT
Daha önce Protein Tozu ve Creatine olarak bunları kullanmıstım memnunda kaldım. sonra askerlik vs. sporu boşladık. şimdi tekrar başladım 3 hafta falan oldu tekrar almam gerekiyor tekrar bu markaları düşünüyorum fakat farklı öneriliriniz varmı yine bütce ortalama bunların fiyatları kadar yada bu ürünleri tekrar alayım mı ?
Protein tozu kullanmayın çok zararlı. Sadece yumurta yeşillik vb. tarzı şeyler kullanın.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
Kesinlikle Nutrade markasını öneririm. Ham madde olarak piyasanın en kalitelisi ve içinde ekstra taurin kreatin falan katılıp protein spiking olayına hiçbir zaman girmemiştir. Bu konuda da kullanıcılara bu yönde sürekli bilgilendirici makalaler yayınlayıp haberdar ediyorlar.

https://www.nutrade.com.tr/urunler/...ein.html#/35-aroma-cikolata/60-gramaj-2000_gr
kreatin olarak HCL formunda olandan al daha iyi.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Protein tozu kullanmayın çok zararlı. Sadece yumurta yeşillik vb. tarzı şeyler kullanın.
ne dion ab, cahilsen niye konuşuyorsun.
Fazla tüketildiği zaman vücut moteblizmasını bozan ve kasları eriten bir madde demem yeterli olur mu?
Fazla tüketimden kastınız ne 10 kepçe mi kaç, ozaman ben de şunu söyliyim. Arkadaşlar su çok zararlıdır!!! çünkü eğer 10litre içerseniz patlatır öldürür vallahi ha!

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
dalga mi geçiyorsun canim
Mesaj otomatik birleştirildi:

dengeli ve kaliteli tüketildigi zaman birşolmaz.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Fazla tüketildiği zaman vücut moteblizmasını bozan ve kasları eriten bir madde demem yeterli olur mu?
Kaslar nasıl eriyor? Mesela içinde ne var da kasları eritiyor? Kaynağınız ne?
Çok fazla tüketilmesine şöyle bir değinelim. Evet eğer günlük protein ihtiyacınızın hepsini sıvı olarak protein tozuyla almanız sağlıklı olmaz, metabolizmanıza zarar verebilir.

Kaynak https://www.healthline.com/nutrition/liquid-diets-for-weight-loss#TOC_TITLE_HDR_8

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
Bu adı altında takviyedir. Yeterli beslenmeyi yapıp ekstra olarak bu ürünleri kullanacaksın. Yaptığınız spora göre yeterli miktarda kullanıldığında bırak zararı faydası vardır. Başkalarının o şehir efsanesi söylemlerini ciddiye almayın.

Top Bottom