123kral14
80+ Silver
ne yapmak istediğie bağlıBen böyle yemeğe takılmıyorum önüme ne gelirse yiyorum sorun olmaz dimi?
ne yapmak istediğie bağlıBen böyle yemeğe takılmıyorum önüme ne gelirse yiyorum sorun olmaz dimi?
hocam daha pirinç yemeye başlamadım. Sabah kahvaltıda yarıyı biraz geçicek şekilde su bardağı yulaf, 2 haşlanmış yumurta. Yulafın üstünde sadece yulafın emeceği şekilde süt atıyorum. Akşam da olan yemeklerden yerim fazla olmayacak ve ekmeksiz şekilde ekmeği yersem 1 öğünde en fazla 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. Pirince başladığım zaman büyük ihtimalle akşam yemeğinde pirinç yanına yeşillik yerim. Bir sorum daha olacak. Bu şekilde besleniyorum ama mesela bir gün diyelim gittim 1 kase sütlaç yedim evvelsi gün 1 öğün içinde menemen yedim. Bunların yağ yakımında ne kadar zararı olur? Amacım yağ yakıp üstüne kas kütlesi koymak boyum 1.85 kilom 85 yaşım 14.olum en ucuzunu al geç millet de bir şey biliyormuş gibi isim vermiş komedi
Basmati ve Jasmine tabii ki deArkadaşlar, vücudumun biraz düzelmesi ve yağ yakımım için beslenme düzenliyorum.Hangi pirinci seçmek daha mantıklı olur?
reis ben bu sabah sırf sadece 2 tane haşlanmış yumurta yedim. Akşam ise sabah sadece 2 yumurta yediğim için birazcık pirinci arttırdım üstüne tavuklu bezelye yemeği koydum. Bu fazla bir yemek mi bunları yiyerek kilo verilebilirmi? Beslenmemi düzeltmeye çalışmadan önce günde 2 tane tam ekmek yiyordum ve yağlı yiyeceklerden fazlasıyla yiyordum. Misal patates kızartmasını 3 patatesin kızartımı olacak şekilde ketçap ve mayonez ile yiyordum + olarak yanında 1 tam ekmeğe yakın ekmek yiyordum.ne yapmak istediğie bağlı
kankam 3 öğün ye tokluğa yakın kalk ve yavaş ye çok az yememe kesinliklereis ben bu sabah sırf sadece 2 tane haşlanmış yumurta yedim. Akşam ise sabah sadece 2 yumurta yediğim için birazcık pirinci arttırdım üstüne tavuklu bezelye yemeği koydum. Bu fazla bir yemek mi bunları yiyerek kilo verilebilirmi? Beslenmemi düzeltmeye çalışmadan önce günde 2 tane tam ekmek yiyordum ve yağlı yiyeceklerden fazlasıyla yiyordum. Misal patates kızartmasını 3 patatesin kızartımı olacak şekilde ketçap ve mayonez ile yiyordum + olarak yanında 1 tam ekmeğe yakın ekmek yiyordum.
Pirinç türleri farkettikçe tatları ve tipleri değişiyor ben onu öğrendim.olum en ucuzunu al geç millet de bir şey biliyormuş gibi isim vermiş komedi