Neler Yeni

Sporcu hangi pirinci tüketmeli?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,044
İsim
göksel yurtcan
ben en ucuzunu jkullunıyorum marka modeli önemli değil

McCALL11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Salihcan Eyican
olum en ucuzunu al geç millet de bir şey biliyormuş gibi isim vermiş komedi
hocam daha pirinç yemeye başlamadım. Sabah kahvaltıda yarıyı biraz geçicek şekilde su bardağı yulaf, 2 haşlanmış yumurta. Yulafın üstünde sadece yulafın emeceği şekilde süt atıyorum. Akşam da olan yemeklerden yerim fazla olmayacak ve ekmeksiz şekilde ekmeği yersem 1 öğünde en fazla 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. Pirince başladığım zaman büyük ihtimalle akşam yemeğinde pirinç yanına yeşillik yerim. Bir sorum daha olacak. Bu şekilde besleniyorum ama mesela bir gün diyelim gittim 1 kase sütlaç yedim evvelsi gün 1 öğün içinde menemen yedim. Bunların yağ yakımında ne kadar zararı olur? Amacım yağ yakıp üstüne kas kütlesi koymak boyum 1.85 kilom 85 yaşım 14.

McCALL11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Salihcan Eyican
ne yapmak istediğie bağlı
reis ben bu sabah sırf sadece 2 tane haşlanmış yumurta yedim. Akşam ise sabah sadece 2 yumurta yediğim için birazcık pirinci arttırdım üstüne tavuklu bezelye yemeği koydum. Bu fazla bir yemek mi bunları yiyerek kilo verilebilirmi? Beslenmemi düzeltmeye çalışmadan önce günde 2 tane tam ekmek yiyordum ve yağlı yiyeceklerden fazlasıyla yiyordum. Misal patates kızartmasını 3 patatesin kızartımı olacak şekilde ketçap ve mayonez ile yiyordum + olarak yanında 1 tam ekmeğe yakın ekmek yiyordum.

123kral14

80+ Silver
reis ben bu sabah sırf sadece 2 tane haşlanmış yumurta yedim. Akşam ise sabah sadece 2 yumurta yediğim için birazcık pirinci arttırdım üstüne tavuklu bezelye yemeği koydum. Bu fazla bir yemek mi bunları yiyerek kilo verilebilirmi? Beslenmemi düzeltmeye çalışmadan önce günde 2 tane tam ekmek yiyordum ve yağlı yiyeceklerden fazlasıyla yiyordum. Misal patates kızartmasını 3 patatesin kızartımı olacak şekilde ketçap ve mayonez ile yiyordum + olarak yanında 1 tam ekmeğe yakın ekmek yiyordum.
kankam 3 öğün ye tokluğa yakın kalk ve yavaş ye çok az yememe kesinlikle
antrenmanını güzel yap yeterli olacak ve unutma bu bir süreç

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
olum en ucuzunu al geç millet de bir şey biliyormuş gibi isim vermiş komedi
Pirinç türleri farkettikçe tatları ve tipleri değişiyor ben onu öğrendim.
Normal pirinç ile mesela basmati aynı değil çok farklılar öyle diyeyim.

Top Bottom