Fastfoodu kestim ama Döner falan yesek sıkıntı olur muCips gibi şeyler kesinlikle yememelisin çikolata tercih edeceksen bitter kahve içeceksen filtre kahve içeceksin amacın kilo almak ya da vermek ise yiyeceklerin buna göre değişir
döner göm hocam protein var içindeFastfoodu kestim ama Döner falan yesek sıkıntı olur mu
Vermek ama çokta değil daha çok kas yapmakAmacın kilo almak mı kilo vermek mi?
Ciddili diyosan gömüyom kankadöner göm hocam protein var içinde
Önce tam olarak hedefini belirle amacın kilo vermek ise ekmek gibi şeyler yeme lapa pilav ve makarna ye imkanın varsa 200-300 gr tavuk yemeye bak spordan sonra muz soda gibi şeyleri tüketVermek ama çokta değil daha çok kas yapmak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ciddili diyosan gömüyom kanka
Dönerde sıkıntı yok o zaman :dÖnce tam olarak hedefini belirle amacın kilo vermek ise ekmek gibi şeyler yeme lapa pilav ve makarna ye imkanın varsa 200-300 gr tavuk yemeye bak spordan sonra muz soda gibi şeyleri tüket
Tam hedefim dediğim gibi kas yapmak ilk haftam ve dediklerinizi çoğunu tüketiyorum. Sadece yeme programım yok önüme gelen sağlıklı şeyleri yiyorum dahaok prtotein ağırlılıÖnce tam olarak hedefini belirle amacın kilo vermek ise ekmek gibi şeyler yeme lapa pilav ve makarna ye imkanın varsa 200-300 gr tavuk yemeye bak spordan sonra muz soda gibi şeyleri tüket
Dönerde yağ var dürüm yiyosun o da hamur işi sence sıkıntı var mı yok mu bir daha düşünDönerde sıkıntı yok o zaman :d
Haklsın evet. Tavuk pilav yicem bugünlük yine de saolDönerde yağ var dürüm yiyosun o da hamur işi sence sıkıntı var mı yok mu bir daha düşün
Ama ayda 1 kere gömsem sıkıntı olur mu senceDönerde yağ var dürüm yiyosun o da hamur işi sence sıkıntı var mı yok mu bir daha düşün
ye kanka sıkıntı olmazzVermek ama çokta değil daha çok kas yapmak
Ciddili diyosan gömüyom kanka
Tavuk pilav yiyebilirsin hatta tavuk pilav yemen baya iyi ama lapa olması lazım pilavınHaklsın evet. Tavuk pilav yicem bugünlük yine de saol
Ama ayda 1 kere gömsem sıkıntı olur mu sence
Tamam dediğim gibi beslen işte cips gibi ve yağlı şeylerden uzak durDönerde sıkıntı yok o zaman :d
Tam hedefim dediğim gibi kas yapmak ilk haftam ve dediklerinizi çoğunu tüketiyorum. Sadece yeme programım yok önüme gelen sağlıklı şeyleri yiyorum dahaok prtotein ağırlılı
Gömezsen iyi olur ya da hak etmen lazımHaklsın evet. Tavuk pilav yicem bugünlük yine de saol
Ama ayda 1 kere gömsem sıkıntı olur mu sence