spordan anliyan yazabilirmi

murat eren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
spor salonuna basladim ve hocam bana az protein tuketigimi soyledi gunde 120gr protein almam lazimiş bunu nasıl alacam spordan oncemi yoksa sonramı nasıl bukadar fazla proteini alicam yardım ederseniz sevinirim

bide protein icin toz haric bir oneriniz varmı protein bar gebi

spor salonuna basladim ve hocam bana az protein tuketigimi soyledi gunde 120gr protein almam lazimiş bunu nasıl alacam spordan oncemi yoksa sonramı nasıl bukadar fazla proteini alicam yardım ederseniz sevinirim

Tavuk , et , balık gibi şeyler tüket.

Yumurta
Ton Balığı
Balık
Karides
Tavuk Göğsü
Hindi Göğsü
Yağsız Kırmızı Et
Lor Peyniri
Yoğurt
Süt
Çiğ Badem
Yer Fıstığı
Kabak Çekirdeği
Yeşil Mercimek
Yulaf
Kinoa
Whey Protein Takviyesi

Başlıca protein değeri yüksek erişilebilir besinlerdir.

Spor yapan birisinin protein ihtiyacı Kilo X 2.2 ile hesaplanır mesela 73 X 2.2 = 160gr
Tavuk yerine Migroslardan hindi göğüs indirimi kovalamanızı tavsiye ederim Tavuk ve Tavuk Ürünleri rezalet derecede hormonlu ülkemizde Hindi Erkek olduğu için basamıyorlar o kadar hormon

Yumurta
Ton Balığı
Balık
Karides
Tavuk Göğsü
Hindi Göğsü
Yağsız Kırmızı Et
Lor Peyniri
Yoğurt
Süt
Çiğ Badem
Yer Fıstığı
Kabak Çekirdeği
Yeşil Mercimek
Yulaf
Kinoa
Whey Protein Takviyesi

Başlıca protein değeri yüksek erişilebilir besinlerdir.

Spor yapan birisinin protein ihtiyacı Kilo X 2.2 ile hesaplanır mesela 73 X 2.2 = 160gr
Tavuk yerine Migroslardan hindi göğüs indirimi kovalamanızı tavsiye ederim Tavuk ve Tavuk Ürünleri rezalet derecede hormonlu ülkemizde Hindi Erkek olduğu için basamıyorlar o kadar hormon
bide biseydağ sorucam protein takviyesi olarak toz haric bisey onerebilirmisiniz sindiden ty

çok kasmana ggerek yok abur cubur yeme fast food yeme annenle yaşıyyorsan onun yaptığı yyeymekleri ye yaşamıyorsan ev yemeği yemeeyy çalış whey protein iç spordan sonra bu kadar
kahvaltıda
bal yumurta zeyytin yemeyi unutma
90-110 kilo arasındaysan testo taylanın 6-8 hafta yağ yakma prgramını satıyorum 200tl ye normalde 800 lira
tabii ki program pahalı bütçe sıkıntının olmaması lazım
aylık 3k cıvari

bide biseydağ sorucam protein takviyesi olarak toz haric bisey onerebilirmisiniz sindiden ty
Protein takviyesi olarak normal protein tozu dışında gainerlarda var birde protein o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,437
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri