çok memnun olduklarını söyleyemem ama neden diye sorsan bilmiyorum değiştirdiğine göre bir sıkıntı var veya sıkılmış olabilir belki deBizde ağustos ayında sportage almak istiyoruz memnunlar mı araçtan
arada ki fiyat farkı çok be25 Kodiaq Sportline
Bütçe belirtmemişsin. Rolls royce’da önerebilirdim, çok uçmadımarada ki fiyat farkı çok be
haklısın kral da ne bileyim sportage satıp alıcak diyince o bantta düşünülür sandım teşekkür ederimBütçe belirtmemişsin. Rolls royce’da önerebilirdim, çok uçmadım![]()
Kia-Hyundai grubundan devam etmek isterlerse 7DCT şanzımanlı modeller yerine 6 ileri tork konvertörlü şanzımana sahip modellere baksınlar.haklısın kral da ne bileyim sportage satıp alıcak diyince o bantta düşünülür sandım teşekkür ederim
Kia EV6 Gt line Long range daha iyi olur gibi elektrikli otomobil için. Teslalarda sipariş sorunu da var.Kia-Hyundai grubundan devam etmek isterlerse 7DCT şanzımanlı modeller yerine 6 ileri tork konvertörlü şanzımana sahip modellere baksınlar.
Ben şahsen 2 milyon gibi, araba piyasası için görece düşük, bir bütçede Model Y Juniper tercih ederdim. Elektrikliye geçmeye sıcak bakıyorlarsa bu bütçede en iyi tercih olabilir.
sportage de gayet güzel araç sorun nedir ki acabaBir tanıdığım 2024 model sportage satıp başka araba almak istiyor yine suv tarzı ne önerirsiniz.
Bütçe varsa ds7 yoksa 3008 gtBir tanıdığım 2024 model sportage satıp başka araba almak istiyor yine suv tarzı ne önerirsiniz.
Evet, Tesla’da malum ötv muhabbetlerinden dolayı acayip bi yığılma mevcut. EV6’da güzel araçtır iyi bir alternatiftir.Kia EV6 Gt line Long range daha iyi olur gibi elektrikli otomobil için. Teslalarda sipariş sorunu da var.
DS7 çok güzel çok güzide bir araç fakat piyasası çok yavaş. En ucuz ilan fiyatının 150-200 altına alınıp satılacağı zaman da en ucuz ilan fiyatının 150-200 altına verilmesi gereken bir araç.Bütçe varsa ds7 yoksa 3008 gt