Neler Yeni

Sporun ilk gününde bu agırlıklar iyi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan Keskin
Göğüs çalışırken 20KG

Bacak çalışırken 20KG

Omuz çalışırken 15KG

Kol çalışırken 25-30KG.

Bugün ilk günümdü. Yukarda belirttiğim ağırlıklarla çalıştım. Hoca ilk hafta aletleri tanı dedi. Ağırlıkları kendine göre ayarla dedi. Boyum 183 kilom 85.
Bu ağırlıklar nasıldır?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Göğüs çalışırken 20KG

Bacak çalışırken 20KG

Omuz çalışırken 15KG

Kol çalışırken 25-30KG.

Bugün ilk günümdü. Yukarda belirttiğim ağırlıklarla çalıştım. Hoca ilk hafta aletleri tanı dedi. Ağırlıkları kendine göre ayarla dedi. Boyum 183 kilom 85.
Bu ağırlıklar nasıldır?
Kol 45cm mi?

Şaka bir yana vucüt ölçüleri nedir?

MehmetSG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
MEHMET SÜLEYMAN GÖKSEL
ilk günden bu kadar zorlamasaydın keşke bu ağırlıklar senin için normal geliyor olsa bile fazla çünkü alışmadan yaptığın için ertesi güne bayapı ağrı yapar ve hiç çalışamazsın

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kısaca öncesinde spor yapmış olman gerekiyor. Kas kütlen yüksek olacakki 20 ile çalışabilesin. Ya noktaları koymayı unuttun ya da fazla abarttığının farkında değilsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 kg bacak 30kg kol o.O2
Kol dediğim bu arada bir makine var oturuyorsun karşında ağırlık sen onu yukardan çekiyorsun. Adını bilmiyorum. Bir de karşında ağırlık yine pturuyorsun ama bacaklar karşıya bakıyor. Göğsün de bir yere sabit şekilde kendine çekiyorsun. Bu ikisini 25-30'da yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısaca öncesinde spor yapmış olman gerekiyor. Kas kütlen yüksek olacakki 20 ile çalışabilesin. Ya noktaları koymayı unuttun ya da fazla abarttığının farkında değilsin.
Dambıllarla fazla haşır neşirim onun dışında pek bir spor yapmadım.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kol dediğim bu arada bir makine var oturuyorsun karşında ağırlık sen onu yukardan çekiyorsun. Adını bilmiyorum. Bir de karşında ağırlık yine pturuyorsun ama bacaklar karşıya bakıyor. Göğsün de bir yere sabit şekilde kendine çekiyorsun. Bu ikisini 25-30'da yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dambıllarla fazla haşır neşirim onun dışında pek bir spor yapmadım.
Eliptikte desene :)) Bende sandım ki halter dumbıl vs kaldırdın. Onlarda makara sistemi olduğu için kaldırdığın ağırlık 3te 1e yada düşüyor. Yani 20 ise yaklaşık 7 kilo çekiyorsun. Çekmekle kaldırmaktan ayrı tabii ama aletleri tanı diye bişey yok. Hoca gelip hangi alet nasıl kullanılıyor göstermesi gerekiyordu sana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan Keskin
Eliptikte desene :)) Bende sandım ki halter dumbıl vs kaldırdın. Onlarda makara sistemi olduğu için kaldırdığın ağırlık 3te 1e yada düşüyor. Yani 20 ise yaklaşık 7 kilo çekiyorsun. Çekmekle kaldırmaktan ayrı tabii ama aletleri tanı diye bişey yok. Hoca gelip hangi alet nasıl kullanılıyor göstermesi gerekiyordu sana.
Aletleri tanı derken gösterdi nasıl yapılması gerektiğini 1 hafta alış dedi. Sonra program yapacak şu gün kol şu gün göğüs falan.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Göğüs çalışırken 20KG

Bacak çalışırken 20KG

Omuz çalışırken 15KG

Kol çalışırken 25-30KG.

Bu ağırlıklar nasıldır?
KG yerine LBS kısmını okumuş olabilir misin? Örnek olarak.
1655148088516.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,374
Üyeler
165,007
Son üye
PembeTavuk
Top Bottom