Kurallar gereği korsan link paylaşamam tabi ki ama bulması zor bir şey değildi, bir ara indirmiştim bulmam 5 dakikamı almıştı.Android telefon kullanıyorum nerden indirebilirim.
Konu yasak büyük ihtimal ama bulamadım özelden de yardımcı olabilirsiniz.
Hocam bende baktımda cogu link eski sanırım calısmıyor.Kurallar gereği korsan link paylaşamam tabi ki ama bulması zor bir şey değildi, bir ara indirmiştim bulmam 5 dakikamı almıştı.
Aktif olarak kullanıyor musunuz hocam?Apkmody
Evet en güncel versiyonunu onlar yapıyor son zamanlarda başka mod sitelerinden hazır almaya başladılar ona rağmen sorunsuzHocam bende baktımda cogu link eski sanırım calısmıyor.
Özelden yardımcı olabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aktif olarak kullanıyor musunuz hocam?
VancedHocam papara alıp yt premium kullanın 6 kişi 10 TL e geliyor
6 kişi nerden bulcam hocamHocam papara alıp yt premium kullanın 6 kişi 10 TL e geliyor
Alakasız ama vancedi nerden indiricem flğqdfqwlğfwlqVanced![]()
Az once ordan indirdim acmadı dosyayı.Android oyun club![]()
Orijinal vanced kapatıldı hayranları tarafından yürütülen (evet vanced hayranları) bir github projesi vardı ama ne oldu bilmiyorum ben zamanında tüm aileye son sürümünü yüklemiştim çevreme bt ile uygulama paylaşımından dağıtıyorum alternatif olarak newpipe var ama ben beğenmedim apk snaptube kullanabilirsin linkini atarım istersen6 kişi nerden bulcam hocam
Alakasız ama vancedi nerden indiricem flğqdfqwlğfwlq
Az once ordan indirdim acmadı dosyayı.
Güvenliklerde kapalıydı.
olur hocam özelden atabilirsiniz.Orijinal vanced kapatıldı hayranları tarafından yürütülen (evet vanced hayranları) bir github projesi vardı ama ne oldu bilmiyorum ben zamanında tüm aileye son sürümünü yüklemiştim çevreme bt ile uygulama paylaşımından dağıtıyorum alternatif olarak newpipe var ama ben beğenmedim apk snaptube kullanabilirsin linkini atarım istersen