Neler Yeni

Spotify öğrenci hesabı nasil yaparim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Spotify öğrenci hesabı 10 tl normal hesap 20 tl. Öğrenci hesabı için üniversite öğrencisi olduğunu kanıtlamak lazim. Ya ben liseyi bitirdim mezunum ve üniversite sınavına hazırlanıyorum yani ben üniversite öğrencisinden daha öğrenciyim ama öğrenci diye kullanamıyorum. Alırken 20 tl ya ne olacak sanki dedim ama şuan sadece indirip internetsiz dinlemek için 20 tl vermek fazla geldi. Ben bunu nasıl öğrenci hesabına çevirebilirim acaba

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Üni e-postası olmadan çevirmezsin

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
600 tl ye açıköğretime yazılıyorsun e devletten alıyorsun belgeni şaak askerlik erteleniyor, youtube spotify tekrar öğrenci modu online kaldığın yerden devamke sistem hacked.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
600 TL ye açıköğretime yazılıyorsun e devletten alıyorsun belgeni şaak askerlik erteleniyor, youtube spotify tekrar öğrenci modu online kaldığın yerden devamke sistem hacked.
600tl vereceğine aylık para öder adam

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Olcay akbulut
Spotify öğrenci hesabı 10 TL normal hesap 20 TL. Öğrenci hesabı için üniversite öğrencisi olduğunu kanıtlamak lazim. Ya ben liseyi bitirdim mezunum ve üniversite sınavına hazırlanıyorum yani ben üniversite öğrencisinden daha öğrenciyim ama öğrenci diye kullanamıyorum. Alırken 20 TL ya ne olacak sanki dedim ama şuan sadece indirip internetsiz dinlemek için 20 TL vermek fazla geldi. Ben bunu nasıl öğrenci hesabına çevirebilirim acaba
tosla ile aylık 10 TL'ye geliyor ben, 3 ay kampanyası varmış mesela 10 TL'ye 3 aylık spotify premium aldım bitince tekrar yt premium döncem öğrenci hesabı açarsa 5 6 TL'ye fln geliyo sanırım

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
600tl vereceğine aylık para öder adam
ulaşımdan kütüphaneden vs. gerçek hayattaa öğrenci olunca baya indirim var knk mesela oteller bile bedava amerikaya gidebilir öğrenci olduğu için new york turu yapar hafta sonu döner gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela yani

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Olcay akbulut
600 TL ye açıköğretime yazılıyorsun e devletten alıyorsun belgeni şaak askerlik erteleniyor, youtube spotify tekrar öğrenci modu online kaldığın yerden devamke sistem hacked.
öğrenci akbilide alabilioz mu :D

o indirim öğrenci indirimi değil üniversite öğrencisi indirimi. üniversiteye kayıtlı olmayana vermiyorlar. 1 sene daha beklicen yapacak bir şey yok

d1xl1te

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan d1xl1te
Elinde herhangi bir üniversiteye kayıtlı olduğunu belirten öğrenci belgesi olmadan imkansız.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
tosla ile aylık 10 TL'ye geliyor ben, 3 ay kampanyası varmış mesela 10 TL'ye 3 aylık spotify premium aldım bitince tekrar yt premium döncem öğrenci hesabı açarsa 5 6 TL'ye fln geliyo sanırım
Ben papatyalar abone oldum 10 tl gelsin diye. Amazon primeda üyeyim yarısını papara ödüyor ama ne bileyim 5 tl ninde peşine düştüm sonuçta öğrenci adamız bir ekmek parası

Top Bottom