Neler Yeni

Spotify öğrenci planı nasıl yapılır

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Şu istediği üniversiteyi kazanamayanlarin üstüne bu kadar gelinmesin yahu. Mezuna kaldık diye spotify her ay 25 TL veriyoz. Mezuna kalanlarında öğrenci paketini kullanabilmesi mümkün mü

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Şu istediği üniversiteyi kazanamayanlarin üstüne bu kadar gelinmesin yahu. Mezuna kaldık diye spotify her ay 25 TL veriyoz. Mezuna kalanlarında öğrenci paketini kullanabilmesi mümkün mü
Bildiğim kadarıyla öğrenci belgesi istiyorlar hocam tam emin değilim ama ben baya önceden denemiştim öyle bir şey istemişti diye hatırlıyorum.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Arif Dağcı
yok öğrenci belgesi istenmiyor öğrenciliğini doğrulaman için öğrenci mailinle giriş yapıyorsun shareıd üzerinden sonra oluyor aktif öğrenci olman lazım

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
lise öğrenciliği sayılmıyor maalesef. edu.tr uzantılı bi mail hesabına veya herhangi bir üniversiteye kayıtlı olduğuna dair öğrenci belgesine ihtiyacın var indirimden yararlanmak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,185
Üyeler
163,962
Son üye
boggeyma
Top Bottom