Spotify playlist silme hk yardım

ahmetwilliam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
140
spotifyımda play list en başta çıkanlar yani 2 tanesi var. orda gözükmesin istiyorum. sil felanda yok ne yapıcam?

gorsel ekler misin hocam sahsen bir sey anlamadim
playlisti beğenmeden çıkarmış ama hala ana ekranda karşısında duruyor bende de aynı sorun var takmamaya çalışıyorum kjşalsdnşdmkd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1760958247598.webp

sadece bir tanesi benim hocam diğerlerini beğenmedim bile böyle duruyor anamenüde

playlisti beğenmeden çıkarmış ama hala ana ekranda karşısında duruyor bende de aynı sorun var takmamaya çalışıyorum kjşalsdnşdmkd

Alıntıyı görüntüle
sadece bir tanesi benim hocam diğerlerini beğenmedim bile böyle duruyor anamenüde
heh bak benim spotify girişimde o ekranda playlistler var ya. kanka özel sebep var 2 tanesi hiç görünmesin istiyorum nasıl gizlicem onları silcem

heh bak benim spotify girişimde o ekranda playlistler var ya. kanka özel sebep var 2 tanesi hiç görünmesin istiyorum nasıl gizlicem onları silcem
inan bilmiyorum engellemeye bile çalıştım olmuyo hocam ben kabullendim bu playlistleri artık

En son açtıkların orada duruyor. Bir kaç playlistten şarkı aç onların yerine gelir.

Alıntıyı görüntüle
eger playlist yerine buradan dinlemeye basarsaniz 1 ay icinde burada gozukur yeni ayda basmazsaniz gider aynisini yasadim sinirlerimi bozuyordu

playlisteri beğenmiş olabilirsin, istemediğinin üstüne sol tıkla oynatma listesinin orada yeşilli bişe varsa tıkla kaldır yap beğenilenlerden

Geri