spotify premium odenmezse oynatma listeleri veya kaydedilen şarkılar gidiyor mu?

Mr.tky

80+
Reaksiyon skoru
17
aylik fatura ofenmedigi zaman premium iptal ediliyo okey, sarkilar gidiyomu peki? oynatma listelerim faln

İndirilen şarkılar silinir.
Beğendiklerin, oynatma listelerin, takip ettiklerin kalır.

aylik fatura ofenmedigi zaman premium iptal ediliyo okey, sarkilar gidiyomu peki? oynatma listelerim faln
yoo gitmiyo 2 aydır ödemiyorum 3 ay önce ödemiştim dahada para istemediler sadece bildirim geliyo

Benim gitmedi. Hatta premium bitti, spotify free yazıyor ama premium özellikleri ile aynı (1 haftadır). 1ay ücretsiz almıştım, iptal etmeyi unutmuştum. Kartta para da yoktu, sonra iptal ettim.

Benim gitmedi. Hatta premium bitti, spotify free yazıyor ama premium özellikleri ile aynı (1 haftadır). 1ay ücretsiz almıştım, iptal etmeyi unutmuştum. Kartta para da yoktu, sonra iptal ettim.
bende hala premium yazıyo

hayır. playlistleri geri getirebilirsin giderse ve hesabın silinmiyor sadece free modda kullanıyorsun reklam falan oluyor o kadar

youtube vanced bilmeyen varmı ya :D hem youtube premium reklamsız hemde youtube go reklamsız :D kullanıyorum müthiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri