Neler Yeni

Spotifydaki şarkıları usbye nasıl atarım?

FareV

80+ Bronze
Atamazsın kardeşim

BabaVoss7

80+ Silver
sidify music converter diye bir program var playlist atıyosun. dönüştürüp indiriyo. başka yolu yok maalesef. böyle programlarda genelde limitli oluyo bundan yoktu ben denediğimde dene istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

youtubden bulup indiriyo büyük ihtimal yani haberin olsun her zaman ta olmuyo bazı şarkılarda

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sidify music converter diye bir program var playlist atıyosun. dönüştürüp indiriyo. başka yolu yok maalesef. böyle programlarda genelde limitli oluyo bundan yoktu ben denediğimde dene istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

youtubden bulup indiriyo büyük ihtimal yani haberin olsun her zaman ta olmuyo bazı şarkılarda
evet az önce onu indirdim sadece şarkının 3dksını indiriyor pre al diyor Ç:D

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanal kartla 3 ay ücretsiz premium alabilirsin
premium var zaten o sıkıntı değil arabada dinlemek için usbye şarkı atıcam sptfydan direkt olarak atmak istiyordumda indirir diye normalde gir ytden dönüştür indir çok uzun oluyor

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
premium var zaten o sıkıntı değil arabada dinlemek için usbye şarkı atıcam sptfydan direkt olarak atmak istiyordumda indirir diye normalde gir ytden dönüştür indir çok uzun oluyor
o mümkün degil mecburen dönüştürmen lazım spotifydan direk usbye atamazsın
dönüştürmek istiyorsan https://spotify-downloader.com/ burayı dene

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun

BabaVoss7

80+ Silver
bende o yüzden aradım bunu buldum. bi kaç tane program var indirebiliyosan bulabiliyosan daha doğrusu full versiyonunu bulursan oluyo. ben 500 şarkı attım 6*7 dk lıkta vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,300
Üyeler
167,462
Son üye
sabirlarmahmutcan
Top Bottom