xkingfishtrx
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Merhabalar herkese.Squadı önerir misiniz?Alınıp oynanır mı?
oynanır çok gerçekçi ama sistemin iyi değilse alma ben aldım iade ettim sistemden dolayı iade bekliyorum steamadnMerhabalar herkese.Squadı önerir misiniz?Alınıp oynanır mı?
Sistemim i5 12500h işlemci 32 gb ram rtx 3050 ekran kartıoynanır çok gerçekçi ama sistemin iyi değilse alma ben aldım iade ettim sistemden dolayı iade bekliyorum steamadn
hocam yetecektir sistem biraz videolarını izleyin ilginizi çekerse alın kendi kategorisinde benzersiz bir oyunSistemim i5 12500h işlemci 32 gb ram rtx 3050 ekran kartı
hıkaye modu varmı tek oynanırmı yanihocam yetecektir sistem biraz videolarını izleyin ilginizi çekerse alın kendi kategorisinde benzersiz bir oyun
yok online bir oyun çoğunlukla 50vs50 veya 25vs25 gibihıkaye modu varmı tek oynanırmı yani
Teşekkürler hocam peki sadece 9.99 olanı mı yoksa ekstra 13 dolara olan paketi mi alayımhocam yetecektir sistem biraz videolarını izleyin ilginizi çekerse alın kendi kategorisinde benzersiz bir oyun
9.99Teşekkürler hocam peki sadece 9.99 olanı mı yoksa ekstra 13 dolara olan paketi mi alayım
Teşekkürler hocam aldım an itibari ile
keşke bir steam incelemelerine baksaydınız önceTeşekkürler hocam aldım an itibari ile
Neden kikeşke bir steam incelemelerine baksaydınız önce
1.oyunda saçma bir ban sistemi var 2.oyun optimizasyonu leş 3.türkiyede oyun çok laglı 4.çok toksik bir kitlesi var yorumlarda böyle söylenmişNeden ki
+ olarak eğer oyunda bir sunucudan banlanırsanız bütün oyundan banlanıyorsunuz yani biri sizi keyfi banlarsa daha oynayamazsınız oyunu1.oyunda saçma bir ban sistemi var 2.oyun optimizasyonu leş 3.türkiyede oyun çok laglı 4.çok toksik bir kitlesi var yorumlarda böyle söylenmiş
senin dediğin arma1.oyunda saçma bir ban sistemi var 2.oyun optimizasyonu leş 3.türkiyede oyun çok laglı 4.çok toksik bir kitlesi var yorumlarda böyle söylenmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ olarak eğer oyunda bir sunucudan banlanırsanız bütün oyundan banlanıyorsunuz yani biri sizi keyfi banlarsa daha oynayamazsınız oyunu