MAuY
80+
yapamıyorum nedenseAlıntıyı görüntüle gözün üstünde çizgi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
dgdfgdg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dedeyi keşke ilk gün şişleselerdi .d
yapamıyorum nedenseAlıntıyı görüntüle gözün üstünde çizgi var
dgdfgdg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dedeyi keşke ilk gün şişleselerdi .d
Ne diyorsun dayı?.Wow.
Spoilerlı yazı yazmaya çalışıyorumNe diyorsun dayı?
özelden söyleyebilirsin yazamadıysanSpoilerlı yazı yazmaya çalışıyorum
kazanan vip olabilir diyecemde oyun korede geçiyor ve hepsinin aksanları çok farklıSon oyunda ana karakter kazanınca vip ler maskelerini bırakıp gitmişlerdi tüm maskeler bir masada sıralanmış duruyorlardı. Nereye gittiler acaba siz biliyor musunuz? ev desek zaten tanınmayalım diye maske takıyorlardı maskeleri çıkarıp gitseler yüzleri yine görünecek yani bana mantıksız geliyor.
Yaptımözelden söyleyebilirsin yazamadıysan
Aynen vip'ler sadece oyunu finanse eden psikopatlardan oluşuyor kazananlar vip olsaydı bizim elemanada vip olmayı teklif etmeleri gerekmez miydi?kazanan vip olabilir diyecemde oyun korede geçiyor ve hepsinin aksanları çok farklı
benece teklif gelirdi bence en mantıklı teori şuan kırmızıyı seçen görevli olma teorisiYaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen vip'ler sadece oyunu finanse eden psikopatlardan oluşuyor kazananlar vip olsaydı bizim elemanada vip olmayı teklif etmeleri gerekmez miydi?
Aynenbenece teklif gelirdi bence en mantıklı teori şuan kırmızıyı seçen görevli olma teorisi
O 200 kişi giden kişiler arasından değil miydi sadece?Dizi saçmalıklarla dolu zaten. Mesela ilk oyun bozulduktan sonra tekrar oynamaya karar verip döndüklerinde 200 kişide 2. oyundan başladı. Halbuki hepsinin kırmızı ışık yeşil ışık oyununu tekrar oynaması gerekiyordu. Ölenlerin yerine gelenler neden şanslı olsun ki?