Neler Yeni

SS Arctis 1/ Arctis 1 Wir.

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faruk Yılmaz
Aralarında kablosuz ve kablolu dışında ayırt edici özellikler tam olarak neler?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Bir fark yok bence de sanırım ama ses frekansları fln değiştir bilmiyorum wirelles alma bence o kadar para verirken bir arctis 5 al

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faruk Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz kulaklık arayışındayım. Mobilde de ziyadesiyke kullanıyorum kulaklık o yüzden arctis 1 wir dikkatimi çekmişti ama kablolu olanıyla çok benzer yanı var bende kablosuz olması için 2 katından fazla fiyatı vermeyi gereksiz buldum açıkçası. Bildiğim kadarıyla da hem gaming hemde mobilde kullanılan en ucuz wireless kulaklıklardan biriydi arc 1 wir. Belçikadan bir arkadaşa sordum 120 euro :/ Can sıkıcı bir durum. Sanırım kulaklık kafamdayken evde gezebilme hayalimden vazgeçeceğim. Daha önce kapıya bakıcam diye kablo koparmışlığım var o yüzden kablo çok düşündürüyor beni :d

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
selam,
Arctis Wireless kullanıcısıyım çok memnun olduğum bir kulaklık, ağırlıklı olarak kulaklığın Arctis 7 ile benzer özellikler taşıdığını söyleyebilirim.

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faruk Yılmaz
Senin yorumun çok şeyi değiştirir. Teşekkürler Abdullah abi?

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faruk Yılmaz
selam,
Arctis Wireless kullanıcısıyım çok memnun olduğum bir kulaklık, ağırlıklı olarak kulaklığın Arctis 7 ile benzer özellikler taşıdığını söyleyebilirim.
Abi bugün amazondan sipariş verdim Arctis 1 Wirı Sanırım hala kullanıyorsun. Kullanım sürecinde eksik gördüğün veya şöyle yapma, böyle yaparsan iyi olur diyebileceğin bir şey var mı inceleme videondakiler haricinde?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,330
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Zayıf olan tarafı mikrofonu :)

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faruk Yılmaz
Zayıf olan tarafı mikrofonu :)
Şuan elimde kulaklık 18 19 saatte geldi amazondan trden ekspres kargo ile. Müzik olarak profesyonel değil ki profesyonel bir deneyimde beklemiyordum ama tatmin ediyor. Oyun testini yapmadım ancak mikrofon da hs70 ile karşılaştırıldığında baya iyi bence. Çok iyi diyemeyiz bi virtuoso değil tabii ama ortalama ile iyi arasında veya ortalama olarak baz alınabilir bence. Tek sıkıntım keşke wir dongleı ilk takılan telefon haricinde de başka telefonlarda da kullanabilsek. Eşleştirmeyi sıfırlamak gerekiyor sanırım ve nasıl sıfırlandığını çözemedim. Bu konuda yardım lazım..

Top Bottom