Bir fark yok bence de sanırım ama ses frekansları fln değiştir bilmiyorum wirelles alma bence o kadar para verirken bir arctis 5 alAralarında kablosuz ve kablolu dışında ayırt edici özellikler tam olarak neler?
selam,Aralarında kablosuz ve kablolu dışında ayırt edici özellikler tam olarak neler?
Abi bugün amazondan sipariş verdim Arctis 1 Wirı Sanırım hala kullanıyorsun. Kullanım sürecinde eksik gördüğün veya şöyle yapma, böyle yaparsan iyi olur diyebileceğin bir şey var mı inceleme videondakiler haricinde?selam,
Arctis Wireless kullanıcısıyım çok memnun olduğum bir kulaklık, ağırlıklı olarak kulaklığın Arctis 7 ile benzer özellikler taşıdığını söyleyebilirim.
Şuan elimde kulaklık 18 19 saatte geldi amazondan trden ekspres kargo ile. Müzik olarak profesyonel değil ki profesyonel bir deneyimde beklemiyordum ama tatmin ediyor. Oyun testini yapmadım ancak mikrofon da hs70 ile karşılaştırıldığında baya iyi bence. Çok iyi diyemeyiz bi virtuoso değil tabii ama ortalama ile iyi arasında veya ortalama olarak baz alınabilir bence. Tek sıkıntım keşke wir dongleı ilk takılan telefon haricinde de başka telefonlarda da kullanabilsek. Eşleştirmeyi sıfırlamak gerekiyor sanırım ve nasıl sıfırlandığını çözemedim. Bu konuda yardım lazım..Zayıf olan tarafı mikrofonu