Ssd 95 derece

enezzers

80+
Reaksiyon skoru
117
Arkadaşımın MSİ laptop mevcut. Bilgisayarın parçalarının ısısı normal derecelerde. Knight online oynuyorken
İ7670HQ İşlemci 60 derece
GTX 950M Ekran kartı 60 derece
XPG Spectrix S40G. SSD 90-91-94-95 dereceleri gördü. El değmiyordu. Malesef benim bir fikrim yok ve arkadaşıma yardımcı olamadım. Sizlerden fikir almak istedim. Öncelikle sorun ne olabilir ?
Laptop için SSD soğutucu falan oluyormuş. Bizim laptopa olmayabilir bilmiyoruz. Nasıl öğreniriz ?
Laptop için SSD soğutucu nereden alabiliriz ? Link vs de paylaşabilirsiniz? Sorun tam olarak ne olabilir?
herkese teşekkürler iyi günler dilerim

Arkadaşımın MSİ laptop mevcut. Bilgisayarın parçalarının ısısı normal derecelerde. Knight online oynuyorken
İ7670HQ İşlemci 60 derece
GTX 950M Ekran kartı 60 derece
XPG Spectrix S40G. SSD 90-91-94-95 dereceleri gördü. El değmiyordu. Malesef benim bir fikrim yok ve arkadaşıma yardımcı olamadım. Sizlerden fikir almak istedim. Öncelikle sorun ne olabilir ?
Laptop için SSD soğutucu falan oluyormuş. Bizim laptopa olmayabilir bilmiyoruz. Nasıl öğreniriz ?
Laptop için SSD soğutucu nereden alabiliriz ? Link vs de paylaşabilirsiniz? Sorun tam olarak ne olabilir?
herkese teşekkürler iyi günler dilerim
ssd sağlık durumu nedir bi de ?

O sıcaklıklar tehlikeli.
Kullandığınız SSD'nin soğutması kötü ve laptop'a takmışsınız o kadar ısınır ama tehlikeli seviyede.

İade et direkt benim işlemcim o kadar ısınmıyor.

Kral diskmark sonucunu paylaşacağım en koşa sürede

Direk iade et. İşlemcim o kadar ısınıyor Benim CS'de.

Ne yapmam gerekir ustam
Yapacak bir şey yok çok ısınıyor diye iade edin sıcaklık sonuçlarını da paylaşın onlar ile.
M2 SSD soğutucu blok linki attım ama ne kadar dayanır bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri