Neler Yeni

Ssd alındığında yapılması gerekenler

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
firmware güncelleyip sonrasında hız testi ve sağlık testi yapabilirsin. Vaat ettikleri hızları veriyor mu diye görmüş olursun

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yeni bir ssd aldığımda neler yapmam gerek?

SSD yi takıcaksın, windows kurucak isen kurulumu yapıcaksın, normal disk olarak kullanıcak isen disk biçimlendirmeden biçimlendiriceksin, ardından CrystalDisk mark ile test ediceksin değerler nasıl diye, bide Firmware güncellemesi varmı diye bakarsın varsa güncellersin.

JynOx

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
firmware güncelleyip sonrasında hız testi ve sağlık testi yapabilirsin. Vaat ettikleri hızları veriyor mu diye görmüş olursun
Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD yi takıcaksın, windows kurucak isen kurulumu yapıcaksın, normal disk olarak kullanıcak isen disk biçimlendirmeden biçimlendiriceksin, ardından CrystalDisk mark ile test ediceksin değerler nasıl diye, bide Firmware güncellemesi varmı diye bakarsın varsa güncellersin.
Windowsu ssd ye mi kurmam gerek? Hdd de kalsa ne olur?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windowsu ssd ye mi kurmam gerek? HDD de kalsa ne olur?

Herkes SSD ye windows kurar, daha hızlı açılır SSD ye kurulu şeyler ve windowsun HDD deki Disk sorunları ile asla karşılaşmassın SSD de.

JynOx

80+ Bronze
Herkes SSD ye windows kurar, daha hızlı açılır SSD ye kurulu şeyler ve windowsun HDD deki Disk sorunları ile asla karşılaşmassın SSD de.
Peki ssd de kaç gb yer kaplar? Kusura bakma hayatımda hiç ssd kurmadım o yuzden bu kadar çok soru soruyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

JynOx

80+ Bronze
Windows 10 taş çatlasın 40-45GB yer kaplar.
120gb alacağım su ana kadar hdd de bi sorun yaşamadım windows ta zaten oyunlar için alıyorum, ileriki zamanda kurayım windowsu sorun yaşarsam, çok teşekkür ederim cevapladıgin için.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
120gb alacağım su ana kadar HDD de bi sorun yaşamadım windows ta zaten oyunlar için alıyorum, ileriki zamanda kurayım windowsu sorun yaşarsam, çok teşekkür ederim cevapladıgin için.

Dostum 120GB SSD pek oyun oynanmaz, ben 120Gb ta windows kullanıyorum HDDde de oyunlar olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,586
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom