Ssd güzelden format atmak ve yeni firmware yüklemekYeni bir ssd aldığımda neler yapmam gerek?
Yeni bir ssd aldığımda neler yapmam gerek?
Teşekkür ederim.firmware güncelleyip sonrasında hız testi ve sağlık testi yapabilirsin. Vaat ettikleri hızları veriyor mu diye görmüş olursun
Windowsu ssd ye mi kurmam gerek? Hdd de kalsa ne olur?SSD yi takıcaksın, windows kurucak isen kurulumu yapıcaksın, normal disk olarak kullanıcak isen disk biçimlendirmeden biçimlendiriceksin, ardından CrystalDisk mark ile test ediceksin değerler nasıl diye, bide Firmware güncellemesi varmı diye bakarsın varsa güncellersin.
Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windowsu ssd ye mi kurmam gerek? HDD de kalsa ne olur?
Peki ssd de kaç gb yer kaplar? Kusura bakma hayatımda hiç ssd kurmadım o yuzden bu kadar çok soru soruyorum.Herkes SSD ye windows kurar, daha hızlı açılır SSD ye kurulu şeyler ve windowsun HDD deki Disk sorunları ile asla karşılaşmassın SSD de.
Peki ssd de kaç gb yer kaplar? Kusura bakma hayatımda hiç ssd kurmadım o yuzden bu kadar çok soru soruyorum.
120gb alacağım su ana kadar hdd de bi sorun yaşamadım windows ta zaten oyunlar için alıyorum, ileriki zamanda kurayım windowsu sorun yaşarsam, çok teşekkür ederim cevapladıgin için.Windows 10 taş çatlasın 40-45GB yer kaplar.
120gb alacağım su ana kadar HDD de bi sorun yaşamadım windows ta zaten oyunlar için alıyorum, ileriki zamanda kurayım windowsu sorun yaşarsam, çok teşekkür ederim cevapladıgin için.