Neler Yeni

Ssd alırsam bu sorun geçermi?

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
merhaba arkadaşlar valorantta oyuna girerken karşılaşma bulundu diyor 5 den geriye sayıyor 0da donuyor arkadaşımda ssd var böyle bir sorun olmuyor eğer ssd alırsam bu sorun çözülürmü

BABUŞMEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALPEREN ŞAHİN
öbür oyunlardada oluyorsa düzelir sadece valorantta oluyorsa sorun farklıdır bendede ssd var hata olmuyor

Avolay

80+ Gold
Düzelir

Avolay

80+ Gold

Avolay

80+ Gold
Beraber

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
merhaba arkadaşlar valorantta oyuna girerken karşılaşma bulundu diyor 5 den geriye sayıyor 0da donuyor arkadaşımda ssd var böyle bir sorun olmuyor eğer ssd alırsam bu sorun çözülürmü
O sorun bendede oluyor.Tam sistem özelliklerini atar mısın? SSD alırsan drop vs gidicektir ama o sorun gider mi pek bilemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bir şey diycem ben şimdi m2 ssd alırsam 1 tb olan hdd im gitçekmi yoksa 1 tb ile beraber 240 gbmi olcak
Beraber

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
O sorun bendede oluyor.Tam sistem özelliklerini atar mısın? SSD alırsan drop vs gidicektir ama o sorun gider mi pek bilemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beraber
1616160370195.png
sistem özellikleri ssd alırsam fps drop sorunları geçecekmi? umarım bu sorunda düzelir

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
birde bir şey diycem ben şimdi m2 ssd alırsam 1 tb olan hdd im gitçekmi yoksa 1 tb ile beraber 240 gbmi olcak
1tb hdd ile ssd niz duracaktır, windowsu ssd ye kurarsınız daha hızlı çalışması için sonra gerekli aktif oynadığınız oyunlarda ssd de durur gerekszi kullanmadığınız dosyaları harddiske atarsınız.
Anakart modelinizi söylerseniz daha etkili yardımcı olabilirim.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
1tb hdd ile ssd niz duracaktır, windowsu ssd ye kurarsınız daha hızlı çalışması için sonra gerekli aktif oynadığınız oyunlarda ssd de durur gerekszi kullanmadığınız dosyaları harddiske atarsınız.
Anakart modelinizi söylerseniz daha etkili yardımcı olabilirim.
anakartımı bilmiyorum laptop kullanıyorum isterseniz modelini söylüyebilirim

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Top Bottom