Evet ama Valorantı SSDye kurman gereknet düzelir deme :d
O sorun bendede oluyor.Tam sistem özelliklerini atar mısın? SSD alırsan drop vs gidicektir ama o sorun gider mi pek bilemem.merhaba arkadaşlar valorantta oyuna girerken karşılaşma bulundu diyor 5 den geriye sayıyor 0da donuyor arkadaşımda ssd var böyle bir sorun olmuyor eğer ssd alırsam bu sorun çözülürmü
Beraberbirde bir şey diycem ben şimdi m2 ssd alırsam 1 tb olan hdd im gitçekmi yoksa 1 tb ile beraber 240 gbmi olcak
O sorun bendede oluyor.Tam sistem özelliklerini atar mısın? SSD alırsan drop vs gidicektir ama o sorun gider mi pek bilemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beraber
1tb hdd ile ssd niz duracaktır, windowsu ssd ye kurarsınız daha hızlı çalışması için sonra gerekli aktif oynadığınız oyunlarda ssd de durur gerekszi kullanmadığınız dosyaları harddiske atarsınız.birde bir şey diycem ben şimdi m2 ssd alırsam 1 tb olan hdd im gitçekmi yoksa 1 tb ile beraber 240 gbmi olcak
anakartımı bilmiyorum laptop kullanıyorum isterseniz modelini söylüyebilirim1tb hdd ile ssd niz duracaktır, windowsu ssd ye kurarsınız daha hızlı çalışması için sonra gerekli aktif oynadığınız oyunlarda ssd de durur gerekszi kullanmadığınız dosyaları harddiske atarsınız.
Anakart modelinizi söylerseniz daha etkili yardımcı olabilirim.
ssd nin fps e etkisi olacağını düşünmüyorum, sadece yükleme sürelerini hızlandırır.Alıntıyı görüntüle sistem özellikleri ssd alırsam fps drop sorunları geçecekmi? umarım bu sorunda düzelir