Alan boşken test yapmanız daha sağlıklı sonuç verir bence.Arkadaşlar adata xpg 128 gb 1800mb/600mb bir nvme ssdim var crystal mark kurdum direkt bişeye karışmadan test yaptım bu değerler düzgünmüdür acaba
Alıntıyı görüntüle
yani bu ssdlerin hepsindemi var acaba xpglerin yoksa bundamı sorun varpeki nasıl olucak alaım 1 2 ay oldu daha napmam lazım
nasıl yani 128 gb 40 gb falan yer var içinde windows güncellemeleri sağolsunAlan boşken test yapmanız daha sağlıklı sonuç verir bence.
Bişey yapamazsın vaad edilen hız 1800 aldığın 900 yani ssd'nin gücü bu kadarmış. Belki iade edebilirsin vaad ettiği hızları vermiyor diye.peki nasıl olucak alaım 1 2 ay oldu daha napmam lazım
Zaten yeteri kadar boş?Alan boşken test yapmanız daha sağlıklı sonuç verir bence.
Ben SSD'mi ilk test ettiğimde (400GB civarı boştu) söylediği değerleri veriyordu, %10'dan da az alan kalınca test yaptığımda %20 daha düşük hız verdi mesela.nasıl yani 128 gb 40 gb falan yer var içinde windows güncellemeleri sağolsun
2 ay oldu ya almazlar bence mediamarktan almıştım indirimdeyken 200 TL'yeBişey yapamazsın vaad edilen hız 1800 aldığın 900 yani ssd'nin gücü bu kadarmış. Belki iade edebilirsin vaad ettiği hızları vermiyor diye.
peki bu içindeki win 10 uefi değil onla alakalı olurmu değerlerBen SSD'mi ilk test ettiğimde (400GB civarı boştu) söylediği değerleri veriyordu, %10'dan da az alan kalınca test yaptığımda %20 daha düşük hız verdi mesela.
aaaaa %67'yi %87 diye görmüşümZaten yeteri kadar boş?
Verirsin servise gider servisde kıllandırı büyük ihtimalle yani uğraşmaya değmez pek. Bu arada 900 okuma da yüksek bir değer okumanın düşük olması dışında diğer değerler güzel bence.2 ay oldu ya almazlar bence mediamarktan almıştım indirimdeyken 200 TL'ye
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki bu içindeki win 10 uefi değil onla alakalı olurmu değerler
yok zaten performansdan şikayetçi değilim fakat test ettim böyle çıkınca şaşırdım birazVerirsin servise gider servisde kıllandırı büyük ihtimalle yani uğraşmaya değmez pek. Bu arada 900 okuma da yüksek bir değer okumanın düşük olması dışında diğer değerler güzel bence.
peki win 10u uefi ile kurmamışım normal legacy eski yani onla alakalı olurmu açılış kapanış uefi olmadığı için 15 20 saniyelerdeVerirsin servise gider servisde kıllandırı büyük ihtimalle yani uğraşmaya değmez pek. Bu arada 900 okuma da yüksek bir değer okumanın düşük olması dışında diğer değerler güzel bence.