Yardım SSD değerlerim nasıl

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Yaklaşık bir aydır ssd'imde sıkıntı olduğunu düşünüyorum masaüstüne ders dosyası atarken 2gblık bir klasör o kadar yavaş bırakıyorki sebebini anlamıyorum.(Not: ssd hyperx fury 3d 480 gb).
1636039975055.png

Hocam ssd vaat edilen değerleri karşılıyor ne kadarda atıyor mesela
yani daha yeni temiz format attım biosu güncelledim fln ders notlarımın hepsini bir dosyaya toplamıştım geri çıkarayım dedim başlamıyor bile değerler bana da normal geldi oyun kurarken de gayet iyi lakin windows ekranı üzerinde olan taşımalarda sıkıntı çıkıyor

yani daha yeni temiz format attım biosu güncelledim fln ders notlarımın hepsini bir dosyaya toplamıştım geri çıkarayım dedim başlamıyor bile değerler bana da normal geldi oyun kurarken de gayet iyi lakin windows ekranı üzerinde olan taşımalarda sıkıntı çıkıyor
Windows kaç kullanıyorsunuz

Bunları yapmayı unutmayın aygıtyöneticisini açıp ssdnize sağtık yapıp özelliklerden ilkelerden hepsini tikleyin tiklenmediyse sonra onaylayın

Geri